Πιθανή η επιστροφή του Φέργκιουσον  στον αγώνα της Μπράιτον με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ίβαν Φέργκιουσον

Πιθανή η επιστροφή του Φέργκιουσον στον αγώνα της Μπράιτον με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Δημήτρης Χούπης 19:03 - 14.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:30 - 14.08.2024

Αισιοδοξία υπάρχει στην Μπράιτον ότι ο Ίβαν Φέργκιουσον θα επιστρέψει το Σάββατο (15/9) από τον τραυματισμό του, στον αγώνα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αισιοδοξία για την επιστροφή του Ίβαν Φέργκιουσον από τον τραυματισμό του υπάρχει στην Μπράιτον. Συγκεκριμένα όπως αναφέρει το The Athletic, ο Ιρλανδός μπορεί να είναι στην αποστολή της ομάδας για τον σαββατιάτικο (16/9)  αγώνα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Old Trafford. 

Την ίδια ώρα η αντίπαλος της ΑΕΚ μάλλον θα έχει στη διάθεσή της και τον Ντάνι Γουέλμπεκ για τον αγώνα με τους «κόκκινους διαβόλους». Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη (21/9) η Ένωση θα ταξιδέψει στον αγγλικό νότο για να αντιμετωπίσει τους «γλάρους» για την πρώτη αγωνιστική του Europa League

Ο Ιρλανδός επιθετικός υπενθυμίζεται ότι είχε τραυματιστεί στο γόνατο στη νίκη της Μπράιτον επί της Νιούκαστλ με 3-1. Εκεί που ο 18χρονος είχε κάνει χατ - τρικ, ενώ μέχρι στιγμής έχει τέσσερα γκολ στην Premier League, όντας πίσω από τον Έρλινγκ Χάαλαντ. Λόγω του τραυματισμού έχασε τα δύο παιχνίδια της Εθνικής Ιρλανδίας με τη Γαλλία και την Ολλανδία για τα προκριματικά του Euro 2024. 

Λίγες μέρες πριν από το παιχνίδι για το Europa League, αρχηγός των «γλάρων», Λιούις Ντανκ μίλησε για την κλήρωση της ομάδας, ενώ τόνισε ότι στόχος είναι να κερδίσουν όλους τους αγώνες. 

Ο Αλμέιδα άλλαξε (προσωρινά) προπονητικές συνήθειες, λόγω του Πινέδα
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

15:58 - 14.09.2023

Ο Αλμέιδα άλλαξε (προσωρινά) προπονητικές συνήθειες, λόγω του Πινέδα

Για να αρχίσει να δουλεύει ο Αλμέιδα το αγωνιστικό πλάνο για το ματς της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, έπρεπε να έχει ξανά στις προπονήσεις τον Πινέδα και για να συμβεί αυτό, χρειάστηκε να αλλάξει... συνήθειες

«Είναι μια καλή κλήρωση. Έχουμε να δώσουμε τρία απαιτητικά εντός έδρας παιχνίδια που ανυπομονούμε και μπορούμε να κερδίσουμε, επειδή δείξαμε και στην Premier League ότι μπορούμε να νικήσουμε τον καθένα.

Θα πάμε στην Ευρώπη με μεγάλη αυτοπεποίθηση. Ο προπονητής μας απαιτεί σε κάθε αγώνα να αποδεικνύουμε τι μπορούμε να κάνουμε. Ξέρω ότι δεν παίξαμε ποτέ στην Ευρώπη ως ποδοσφαιρικός σύλλογος, αλλά θα πάμε εκεί κρατώντας το κεφάλι ψηλά, για να κερδίσουμε παιχνίδια», ήταν τα λόγια του συγκεκριμένα.