Ντανκ:«Είναι μια καλή κλήρωση, πάνε να κερδίσουμε όλους τους αγώνες»

Λιούις Ντανκ

Ντανκ:«Είναι μια καλή κλήρωση, πάνε να κερδίσουμε όλους τους αγώνες»

Δημήτρης Χούπης 16:52 - 12.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:33 - 14.08.2024

Ο αρχηγός της Μπράιτον, Λιούις Ντανκ, σε δηλώσεις που έκανε σε αγγλικό Μέσο ανέφερε ότι στόχος της ομάδας είναι να κερδίσουν όλους τους αγώνες των ομίλων.

Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει την Μπράιτον στις 21 Σεπτεμβρίου στην Αγγλία για την πρώτη αγωνιστική του Europa League. Για τον λόγο αυτό ο αρχηγός των «γλάρων», Λιούις Ντανκ, μίλησε σε βρετανικό Μέσο για τον στόχο της ομάδας στην Ευρώπη. 

Πιο αναλυτικά ο Άγγλος αμυντικός θεωρεί την κλήρωση καλή, λέγοντας πως θα πάνε στους αγώνες της Ευρώπης με ανεβασμένο το ηθικό. Ενώ την ίδια ώρα υποστήριξε ότι στόχος τους είναι να κερδίσουν όλα τα παιχνίδια. 

«Είναι μια καλή κλήρωση. Έχουμε να δώσουμε τρία απαιτητικά εντός έδρας παιχνίδια που ανυπομονούμε και μπορούμε να κερδίσουμε, επειδή δείξαμε και στην Premier League ότι μπορούμε να νικήσουμε τον καθένα», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε. 

«Θα πάμε στην Ευρώπη με μεγάλη αυτοπεποίθηση. Ο προπονητής μας απαιτεί σε κάθε αγώνα να αποδεικνύουμε τι μπορούμε να κάνουμε. Ξέρω ότι δεν παίξαμε ποτέ στην Ευρώπη ως ποδοσφαιρικός σύλλογος, αλλά θα πάμε εκεί κρατώντας το κεφάλι ψηλά, για να κερδίσουμε παιχνίδια», σχολίασε στη συνέχεια. 

Η ομάδα του Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι την προηγούμενη αγωνιστική είχε επικρατήσει εύκολα της Νιούκαστλ 3-1, με τον Ίβαν Φέργκιουσον να κάνει... παπάδες, αφού πέτυχε και τα τρία γκολ της Μπράιτον. Ο ίδιος όμως τραυματίστηκε πριν τον αγώνα της Ιρλανδίας με τη Γαλλία και είναι άγνωστο πότε θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση. 

Ο 18χρονος έχασε και τα δύο παιχνίδια της Ιρλανδίας με Γαλλία και Ολλανδία, ενώ την ίδια ώρα φαίνεται ότι θα απουσιάσει και από τον αγώνα της Μπράιτον με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το Σάββατο (16/9, 17:00).