Αντίπαλος Ολυμπιακού: Νίκη κορυφής για τη Μακάμπι Τελ Αβίβ κόντρα στην Μπερ Σεβά

Αντίπαλος Ολυμπιακού: Νίκη κορυφής για τη Μακάμπι Τελ Αβίβ κόντρα στην Μπερ Σεβά

Δημήτρης Χούπης 21:57 - 24.02.2024 / Ανανεώθηκε: 00:08 - 14.08.2024

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ πήρε τη νίκη με 1-0 κόντρα στη Χαποέλ Μπερ Σεβά και ανέβηκε μόνη πρώτη στη βαθμολογία του ισραηλινού πρωταθλήματος.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ χάρη στο γκολ του Μίλσον πήρε τη νίκη με 1-0 κόντρα στη Χαποέλ Μπερ Σεβά και ανέβηκε μόνη πρώτη στη βαθμολογία.

Το πρώτο ημίχρονο η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Conference League πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, χάνοντας τρεις καλές ευκαιρίες στον στόχο. Ωστόσο από τη μεριά τους και οι φιλοξενούμενοι είχαν τις στιγμές τους για ένα γκολ. Η Μακάμπι Τελ Αβίβ όμως λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους άνοιξε το σκορ με τον Μίλσον, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ασταθή απόκρουση του αντίπαλου τερματοφύλακα και έκανε το 1-0.

Η ανάλυση της Opta για τις πιθανότητες Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στο Conference League
CONFERENCE LEAGUE

19:11 - 23.02.2024

Η ανάλυση της Opta για τις πιθανότητες Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στο Conference League

Η κλήρωση για τη φάση των «16» του Conference League έφερε αντιμέτωπους Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ με Μακάμπι Τελ Αβίβ και Ντίναμο Ζάγκρεμπ αντίστοιχα. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, δεν έλειψε να έρθει και η ανάλυση των δεδομένων από την Opta, η οποία θεωρεί οριακά αουτσάιντερ για την πρόκριση στην επόμενη φάση τις δύο ελληνικές ομάδες.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα ανέβηκε και οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι στο 49ο λεπτό. Ο Ζάχαβι ανέλαβε την εκτέλεση αλλά αστόχησε και το 1-0 παρέμεινε. Στη συνέχεια η Μπερ Σεβά ανέβηκε στον αγωνιστικό χώρο, χάνοντας καλές στιγμές, οι οποίες δεν έγιναν γκολ.