Αντίπαλος Ολυμπιακού: Το πάλεψε στα ίσα με τη Νιούκαστλ η Γουέστ Χαμ

Γουέστ Χαμ - Νιούκαστλ

i

©Photo by Tom Dulat/Getty Images

Αντίπαλος Ολυμπιακού: Το πάλεψε στα ίσα με τη Νιούκαστλ η Γουέστ Χαμ

Τζιοβάνι Ζάκαρη 17:59 - 08.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:52 - 14.08.2024

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού, Γουέστ Χαμ, αποδείχθηκε σκληρό «καρύδι» κόντρα στη Νιούκαστλ, από την οποία και απέσπασε σημαντική ισοπαλία εντός έδρας (2-2).

Μαχήτρια αποδείχθηκε κόντρα στην φορμαρισμένη Νιούκαστλ η αντίπαλος του Ολυμπιακού, Γουέστ Χαμ, η οποία λίγο πριν από το τέλος της αναμέτρησης στην Premier League έσωσε τον βαθμό (2-2).

Μόλις στο 8ο λεπτό η γηπεδούχος πήρε το προβάδισμα, χάρη στο όμορφο γκολ που πέτυχε ο Σούτσεκ μετά από ασίστ του Έμερσον. Οι σημαντικές φάσεις στέρεψαν από εκεί και έπειτα, με τη μοναδική καλή στιγμή να έρχεται από τον Μπερν στο 32', του οποίου το σουτ πέρασε ξυστά από το αριστερό δοκάρι. 

Στο δεύτερο μέρος οι δύο σύλλογοι μπήκαν δυναμικά και αμφότερες είχαν από μία μεγάλη ευκαιρία. Το γκολ ήρθε τελικά για τους φιλοξενούμενους, με τον Άισακ να κάνει εξαιρετικό κοντρόλ και να εξαπολύει ένα σουτ στο 57' το οποίο κατέληξε στα δίχτυα. Λίγα λεπτά αργότερα ο Τριπιέρ έφερε την ανατροπή για τις «καρακάξες», ο οποίος αμαρκάριστος έκανε το 2-1. Στο 73' ο Άισακ έφτασε κοντά στο 1-3, όμως η προσπάθειά του κατέληξε στο δοκάρι. Τη λύτρωση για τα «σφυριά» έφερε ο Κουντους, ο οποίος με ένα πολύ ωραίο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΣΕΜΑΤΑ ΤΗΣ 8ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ PREMIER LEAGUE:

H ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: