Ανακοίνωσε τον Ζοάο Μουτίνιο η Μπράγκα πριν τη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό

Ζοάο Μουτίνιο - Βαλμπουενά

i

©intime

Ανακοίνωσε τον Ζοάο Μουτίνιο η Μπράγκα πριν τη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό

Δημήτρης Χούπης 20:48 - 25.08.2023 / Ανανεώθηκε: 13:59 - 14.08.2024

Η Μπράγκα ανακοίνωσε μια σπουδαία μεταγραφή, αυτή του Ζοάο Μουτίνιο πριν τη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό για τα playoffs του Champions League.

Η αντίστροφη μέτρηση για τη ρεβάνς του Παναθηναϊκού με την Μπράγκα έχει ξεκινήσει και οι δύο ομάδες έχουν μπει σε κλίμα playoffs Champions League. Το πρώτο παιχνίδια στην Πορτογαλία οι «πράσινοι» δεν κατάφεραν να πάρουν αποτέλεσμα, γνωρίζοντας την ήττα με 2-1. 

Η Μπράγκα λοιπόν πριν τη ρεβάνς του ΟΑΚΑ ανακοίνωσε μια σημαντική μεταγραφή. Ο λόγος γίνεται για τον Ζοάο Μουτίνιο, ο οποίος αποκτήθηκε ως ελεύθερος, αφού το συμβόλαιό του με τη Γουλβς είχε λήξει το καλοκαίρι. Ο Πορτογάλος μέσος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Ωστόσο δεν μπορεί να δηλωθεί για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, καθώς η λίστα ανακοινώθηκε μια μέρα πριν τον πρώτο αγώνα. 

Ο 36χρονος τα τελευταία πέντε χρόνια αγωνίζονταν για τη Γουλβς, με την οποία έφτασε μέχρι τα προημιτελικά του Europa League τη σεζόν 2019-20, αποκλείοντας μάλιστα τον Ολυμπιακό. Κάπως έτσι ο Μουτίνιο θα επιστρέψει στην Πορτογαλία μετά από δέκα χρόνια, όταν φορούσε τη φανέλα της Πόρτο

Την ίδια ώρα που οι «πράσινοι» έχουν στο μυαλό τους τον αγώνα με την Μπράγκα, ο Μπερνάρ έχει επαφές με δύο βραζιλιάνικες ομάδες. Την Παλμέιρας και τη Φλαμένγκο

Το ξεχωριστό tweet της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για το γκολ του Μαντσίνι (vid)
CHAMPIONS LEAGUE

18:45 - 24.08.2023

Το ξεχωριστό tweet της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για το γκολ του Μαντσίνι (vid)

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι κράτησε ζωντανό τον Παναθηναϊκό στην μάχη που δίνει με την Μπράγκα για την είσοδο στους ομίλους του Champions League σκοράροντας στις καθυστερήσεις του αγώνα με τους «πράσινους» να κάνουν ένα ιδιαίτερο tweet για το γκολ του Αργεντινού.

Λίγες μέρες πριν ο μέσος του Παναθηναϊκού σε δηλώσεις που είχε κάνει, επιβεβαίωσε ότι μιλάει με συλλόγους από τη Βραζιλία, αλλά τις απέρριψε γιατί θέλει να συνεχίσει με την ελληνική ομάδα. Παρόλα αυτά όπως φαίνεται καμία από τις δύο δεν πτοείται και συνεχίζουν να κάνουν την προσπάθειά τους για να αποκτήσουν τον Βραζιλιάνο.