Υποψήφιος για τον πάγκο της Βιγιαρεάλ ο Κίκε Φλόρες

Υποψήφιος για τον πάγκο της Βιγιαρεάλ ο Κίκε Φλόρες

Δημήτρης Χούπης 22:48 - 06.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:41 - 14.08.2024

Στη λίστα της αντιπάλου του Παναθηναϊκού, Βιγιαρεάλ, είναι ο Κίκε Σάντσεθ Φλόρες, ο οποίος προορίζεται για αντικαταστάτης του Κίκε Σετιέν.

Η Βιγιαρεάλ συνεχίζει το ψάξιμο για τον νέο προπονητή της, μετά την απόλυση του Κίκε Σετιέν 16 μέρες πριν έρθει αντιμέτωπη με τον Παναθηναϊκό για τους ομίλους του Europa League

Μετά την αρνητική απάντηση που πήρε από τον Γκαγιάρδο, το «κίτρινο υποβρύχιο» έχει αρχίσει να δίνει μεγαλύτερη ένταση στην αναζήτηση του νέου τεχνικού. Στη λίστα λοιπόν, όπως αναφέρει Chiringuito, βρίσκεται και ο Κίκε Σάντσεθ Φλόρες

Ο Ισπανός προπονητής έχει αρκετά «πλούσιο» βιογραφικό, έχοντας κάτσει στον πάγκο της Μπενφίκα, της Ατλέτικο Μαδρίτης και της Γουότφορντ. Ενώ από το 2011 μέχρι τον Απρίλιο του 2013 ήταν προπονητής της Χετάφε

Στα ραντάρ της ισπανικής ομάδας είναι και ο Γιουλέν Λοπετέγκι. Ο Ισπανός τεχνικός ακούγεται αρκετά για τον πάγκο της Βιγιαρεάλ, όντας μάλιστα ένα από τα φαβορί. 

Οι υποψήφιοι αντικαταστάτες του Σετιέν πριν τον Παναθηναϊκό
EUROPA LEAGUE

20:52 - 05.09.2023

Οι υποψήφιοι αντικαταστάτες του Σετιέν πριν τον Παναθηναϊκό

Πρόβλημα πριν τον Παναθηναϊκό προέκυψε στη Βιγιαρεάλ, η οποία έμεινε χωρίς προπονητή μετά την απόλυση του Κίκε Σετιέν. Πλέον τα «κίτρινα υποβρύχια» βρίσκονται σε αναζήτηση νέου τεχνικού και τα ονόματα στη λίστα δεν είναι λίγα.

«Η Βιγιαρεάλ είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Γιουλέν Λοπετέγκι, ως νέου προπονητή, μετά την απόλυση του Κίκε Σετιέν. Φαβορί για τη θέση ήταν ο Αργεντινός πρώην τεχνικός της Ρίβερ Πλέιτ, Γκαγιάρντο, αλλά φαίνεται πως προτιμά να περιμένει ακόμα, πριν φτάσει στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. 

Με τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των εθνικών ομάδων, ο σύλλογος θέλει λύση το συντομότερο δυνατό, επομένως, η επίσημη ανακοίνωση πρόσληψης του Λοπετέγκι θα γίνει σίγουρα πριν την Παρασκευή», έγραφε αναλυτικά το ρεπορτάζ.