Λύτρωση για τη Βιγιαρεάλ στο 90+4 πριν την πρεμιέρα με τον Παναθηναϊκό

Βιγιαρεάλ

i

© Photo by Eric Alonso/Getty Images)

Λύτρωση για τη Βιγιαρεάλ στο 90+4 πριν την πρεμιέρα με τον Παναθηναϊκό

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 19:18 - 17.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:26 - 14.08.2024

Πριν την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, η Βιγιαρεάλ πήρε τη νίκη στην έδρα της με την Αλμερία (2-1), για την πέμπτη αγωνιστική της La Liga.

Τα «κίτρινα υποβρύχια» πήραν το τρίποντο της νίκης πριν την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Συγκεκριμένα, η Βιγιαρεάλ επικράτησε της Αλμερίας (2-1), στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής της La Liga.

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης, οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν τους «κίτρινους» με την πίεσή τους από το πρώτο λεπτό. Στο 44ο λεπτό, ο Ακιέμε εκμεταλλεύτηκε την καλοζυγισμένη σέντρα του Ρομπερτόνε και «πάγωσε» το Θεράμικα, βάζοντας μπροστά στο σκορ την Αλμερία.

Στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους, η Βιγιαρεάλ «απάντησε» κι έφερε το ματς στα ίσα. Με μία εξαιρετική κίνηση, ο Μορένο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα από πλεονεκτική θέση.

Στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες πάλεψαν για να βρουν το γκολ που θα τους έδινε το προβάδισμα, με τα «κίτρινα υποβρύχια» να το καταφέρνουν στις καθυστερήσεις.

Στο 90+4, ο Μορένο έκανε τη σέντρα για τον Σορλόθ, ο οποίος εκτέλεσε υποδειγματικά για το 2-1, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

Με αυτή τη νίκη, η Βιγιαρεάλ ανέβηκε στην 16η θέση με 6 πόντους, ενώ η Αλμερία βρίσκεται στην προτελευταία θέση με μόλις ένα βαθμό.

Νίκη για Χετάφε με... λυτρωτή Μαξίμοβιτς

Λίγες ώρες νωρίτερα, η Χετάφε πέτυχε τη δεύτερη νίκη της στη φετινή La Liga, κόντρα στην Οσασούνα με 3-2. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 1-0 στο 39΄ με γκολ του Στέφαν Μίτροβιτς ωστόσο η Οσασούνα ισοφάρισε με τον Ίκερ Μουνιόζ στην εκπνοή του πρώτου μέρους, με την Χετάφε να παίρνει εκ νέου το προβάδισμα στο 51΄ με τον Καρμόνα.

Και πάλι όμως, οι φιλοξενούμενοι είχαν την «απάντηση» στο 57΄ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μπούντιμιρ, με την… τελευταία λέξη να ανήκει στον Νεμάνια Μαξίμοβιτς, ο οποίος στο 87ο λεπτό χάρισε τη νίκη στην ομάδα του με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ.

TO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 5ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗ LA LIGA

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (6ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ