Το εντυπωσιακό promo της Μπεϊτάρ και το κάλεσμα στον κόσμο ενόψει ΠΑΟΚ (vid)

Οπαδοί Μπεϊτάρ

i

© PrtScr

Το εντυπωσιακό promo της Μπεϊτάρ και το κάλεσμα στον κόσμο ενόψει ΠΑΟΚ (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 15:32 - 30.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:36 - 14.08.2024

Ενόψει της ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ, η Μπεϊτάρ ετοίμασε ένα εντυπωσιακό promo με στιγμιότυπα από το ματς της Τούμπας.

Μετά το 0-0 της Τούμπας, άπαντες στην Μπεϊτάρ προετοιμάζονται για τη ρεβάνς κόντρα στον ΠΑΟΚ. Να θυμίσουμε, στο πρώτο ευρωπαϊκό ματς της σεζόν για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League, ΠΑΟΚ και Μπεϊτάρ έμειναν «άσφαιροι» στην Τούμπα (0-0) κι άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς για την αναμέτρηση του Ισραήλ.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχασε πέναλτι με τον Σβαμπ, δημιούργησε ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη και έκανε τη ζωή του κάπως πιο δύσκολη.

Σε ότι αφορά τη ρεβάνς, η πρόκριση στον επόμενο γύρο της τρίτη τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης θα κριθεί την προσεχή Πέμπτη (3/8, 20:30) στο Ισραήλ. Με αφορμή αυτήν την πολύ σημαντική αναμέτρηση, οι Ισραηλινοί έκαναν νέο «κάλεσμα» στον κόσμο τους, χρησιμοποιώντας ένα video από το πρώτο παιχνίδι, για να προσθέσουν ως λεζάντα: «Μας δώσατε ώθηση στη Θεσσαλονίκη, τώρα η πρόκριση θα κριθεί στην έδρα μας. Θέλουμε ένα γεμάτο Teddy».

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως οι οπαδοί της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ μετά το «χ» στην Τούμπα «εξαφάνισαν» τα εισιτήρια της ρεβάνς. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν οι Ισραηλινοί αγόρασαν 20.000 εισιτήρια. To Teddy Stadium χωράει 31.733 φιλάθλους και ο «Δικέφαλος του Βορρά» βάσει του κανονισμού της UEFA, δικαιούται το 5% των εισιτηρίων που θα εκδοθούν για τον αγώνα.

Με έναν απόντα ενόψει Ισραήλ

Μετά το ρεπό που έδωσε ο Ράζβαν Λουτσέσκου στους παίκτες του, η ομάδα ξεκίνησε την προετοιμασία της. Η προπόνηση του Σαββάτου (29.07) διεξήχθη σε δύο γκρουπ. Οι παίκτες που βρέθηκαν στην αρχική 11αδα του πρώτου αγώνα ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γήπεδο, την πισίνα και το γυμναστήριο.

Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση και rondo, στη συνέχεια δούλεψαν στο κομμάτι της τακτικής με τον προπονητή και στο φινάλε έπαιξαν δίτερμα.Το όνομα του Ζόαν Σάστρε είναι το μοναδικό στο ιατρικό δελτίο. Ο Ισπανός συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα. Σήμερα (30/7), ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:45 στη Νέα Μεσημβρία.