Αντιπρόεδρος Σεβίλλης: «Δεν υπάρχει τίποτα με τον Ράμος»

Σέρχιο Ράμος

i

©intime

Αντιπρόεδρος Σεβίλλης: «Δεν υπάρχει τίποτα με τον Ράμος»

Κώστας Τσιακλής • 12:42 - 04.07.2023 / Ανανεώθηκε: 15:08 - 14.08.2024

Ο αντιπρόεδρος της Σεβίλλης, Χοσέ Μαρία ντελ Νίντο Καρράσκο, διέψευσε τα σενάρια περί επιστροφής του Σέρχιο Ράμος στην ομάδα.

Ο Σέρχιο Ράμος έμεινε ελεύθερος από την Παρί Σεν Ζερμέν και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Πολλά δημοσιεύματα έκαναν λόγο για επιστροφή του στη Σεβίλλη ωστόσο ο αντιπρόεδρος της ομάδας τα διέψευσε.

Το συμβόλαιο του Σέρχιο Ράμος με την Παρί Σεν Ζερμέν έληξε πριν από λίγες μέρες και έτσι ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός κυκλοφορεί ελεύθερος και ωραίος. Τις προηγούμενες ημέρες είχε αναφερθεί πως ο Ισπανός θέλει να επιστρέψει στη Σεβίλλη αλλά η ομάδα της Ανδαλουσίας φαίνεται να μην θέλει το ίδιο.

Αυτό γιατί ο αντιπρόεδρος της Σεβίλλης, Χοσέ Μαρία ντελ Νίντο Καρράσκο, παραχώρησε δηλώσεις και διέψευσε τα σχετικά δημοσιεύματα, λέγοντας πως δεν υπάρχει τίποτα μεταξύ των δύο πλευρών.

Αναλυτικά τι είπε ο αντιπρόεδρος της Σεβίλλης:

«Σήμερα, ο Σέρχιο Ράμος δεν αποτελεί επιλογή για την Σεβίλλη. Είναι ένας υπέροχος παίκτης και προέρχεται από το προπονητικό μας κέντρο, αλλά δεν υπάρχει τίποτα μεταξύ αυτού και της Σεβίλλης».

Ο Ράμος αναδείχθηκε από τα τμήματα υποδομής της Σεβίλλης και καθιερώθηκε στην πρώτη ομάδα μέχρι το 2005 που αποκτήθηκε με 27 εκατομμύρια ευρώ από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Με τους Ανδαλουσιανούς κατέγραψε 49 συμμετοχές και τρία τέρματα.

Πάντως τις προηγούμενες ώρες ο Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, είχε αποκαλύψει την προσέγγιση της Ίντερ Μαϊάμι στον Ράμος. Υπενθυμίζουμε ότι με την ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ έχουν συμφωνήσει ήδη ο Λιονέλ Μέσι και ο Σέρχιο Μπουσκέτς. Επίσης προπονητής ανακοινώθηκε ο πρώην της Μπαρτσελόνα, Τάτα Μαρτίνο. Πέραν της Ίντερ Μαϊάμι, τον ποδοσφαιριστή θέλουν και δύο ομάδες της Σαουδικής Αραβίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ένα πρόσφατο ρεπορτάζ του radio marca έκανε λόγο για σοβαρό οικονομικό χρέος της Σεβίλλης, που αναγκάζει την ομάδα να βγάλει στο σφυρί όλους τους ποδοσφαιριστές της. Το συγκεκριμένο ποσό φέρεται να είναι στα 90 εκατομμύρια ευρώ και γι’ αυτόν τον λόγο θα πρέπει να αποχωρήσουν πολλοί παίκτες και όχι 1-2 μεγάλα ονόματα προκειμένου να σβηστεί το χρέος, να ετοιμαστεί η Σεβίλλη της νέας σεζόν αλλά και να αποκτηθούν νέοι ποδοσφαιριστές.