Μεγάλος στόχος του Ολυμπιακού ο Αντρέ Σίλβα

Αντρέ Σίλβα

i

© Intime

Μεγάλος στόχος του Ολυμπιακού ο Αντρέ Σίλβα

Τζιοβάνι Ζάκαρη 16:46 - 17.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:13 - 14.08.2024

Ο Αντρέ Σίλβα βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού, εν όψει και της επερχόμενης μεταγραφικής περιόδου.

Εν όψει και της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην αναζήτηση επιθετικού. O Ελ Κααμπί θα απουσιάσει για ένα χρονικό διάστημα λόγω των υποχρεώσεών του με το Μαρόκο στο Κόπα Άφρικα κι ο Γιόβετιτς επέστρεψε πρόσφατα από τον τραυματισμό του. Έτσι στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο φαίνεται πως έχουν στρέψει την προσοχή τους στη μεταγραφική αγορά. 

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο στόχαστρο είναι και ο Αντρέ Σίλβα, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός από τη Λειψία (με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2026, στη Ρεάλ Σοσιεδάδ) μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι. Ο 28χρονος πολύπειρος φορ έχει σπουδαίο βιογραφικό, καθώς έχει αγωνιστεί σε ομάδες όπως η Πόρτο, η Μίλαν, η Σεβίλλη, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης, η Λειψία και η Ρεάλ Σοσιεδάδ. 

Ο Πορτογάλος φορ αδυνατεί να βρει χρόνο συμμετοχής φέτος στην Ισπανία κι αυτό έχει οδηγήσει τους Πειραιώτες στο να εξετάσουν σοβαρά την περίπτωσή του. Ωστόσο αυτή μόνο εύκολη δεν είναι, αφού o ίδιος αποτελεί έναν ποδοσφαιριστή από το πάνω ράφι. 

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως ο Αντρέ Σίλβα είναι 53 φορές διεθνής με την Εθνική Πορτογαλίας, με την οποία έχει σημειώσει 19 γκολ.

🔴Sportal Sunday Live με Ατρόμητος - Παναθηναϊκός και όλη τη δράση της αγωνιστικής