Αντρέ Σίρλε: Ανέβηκε ημίγυμνος βουνό στους -19 βαθμούς, αποδεχόμενος πρόκληση του Ντιντιέ Ντρογκμπά (vid)
i

Σίρλε/©instagram

Αντρέ Σίρλε: Ανέβηκε ημίγυμνος βουνό στους -19 βαθμούς, αποδεχόμενος πρόκληση του Ντιντιέ Ντρογκμπά (vid)

Ανδρέας Σερεβέτας • 10:18 - 17.01.2023 / Ανανεώθηκε: 10:34 - 20.08.2024

Ο Γερμανός πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής και κάτοχος του Champions League δοκίμασε τα όρια του.

Ο Αντρέ Σίρλε κατέκτησε ως παίκτης της εθνικής Γερμανίας το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 και με την φανέλα της Τσέλσι το UEFA Champions League. Ήταν συμπαίκτης με τον Ντιντιέ Ντρογκμπά, ο οποίος τον προκάλεσε να πραγματοποιήσει ανάβαση στο βουνό υπό αντίξοες κλιματολογικές συνθήκες. Ο Σίρλε σήκωσε το... γάντι και συμφώνησε να το κάνει, φορώντας σκούφο, σορτσάκι και ορειβατικές μπότες. Από την μέση και πάνω ήταν γυμνός και η θερμοκρασία κυμαινόταν στους -19 βαθμούς κελσίου!  

Η πριγκίπισσα της Ισπανίας είναι σφόδρα ερωτευμένη με αστέρι της Μπαρτσελόνα (pics)
REST OF THE WORLD

10:15 - 17.01.2023

Η πριγκίπισσα της Ισπανίας είναι σφόδρα ερωτευμένη με αστέρι της Μπαρτσελόνα (pics)

Η μεγαλύτερη κόρη της βασίλισσας Λετίσια και του βασιλιά Φελίπε και διάδοχος του ισπανικού θρόνου, πριγκίπισσα Λεονόρ φαίνεται ότι ζει τον έρωτά της με το νεαρό αστέρι της Μπαρτσελόνα, Γκάβι.

Ο Ντρογκμπά σχολίασε την ανάρτηση του βίντεο: «Εβδομάδα μόδας! Περήφανος για σένα φίλε μου - το σώμα μου θα είχε σταματήσει να λειτουργεί αμέσως.» Ο Σίρλε έκανε ειδική προετοιμασία για τη δοκιμασία. 

Ο Σίρλε μίλησε για τη δύσκολη ανάβαση στο βουνό: «Το πιο δύσκολο ψυχικό και σωματικό πράγμα που έκανα ποτέ! Τα τελευταία λεπτά δεν ένιωθα τίποτα και έπρεπε να βρω κάτι βαθιά μέσα μου για να συνεχίσω! Μια εμπειρία που δεν θα ξεχάσω ποτέ! -19 βαθμοί, άνεμος 100 χλμ./ώρα στα πρόσωπά μας, δυνατό χιόνι και βροχή! Αυτό που έμαθα… Το σώμα μου και εγώ είμαστε πιο δυνατοί από όσο νόμιζα🙏 αν βάλω το μυαλό και την ψυχή μου σε αυτό, μπορώ να κάνω τα πάντα ❤️.»

Ο Σίρλε είναι 32 ετών. Σταμάτησε το ποδόσφαιρο στα 29 του χρόνια όταν έμεινε ελεύθερος από την Μπορούσια Ντόρτμουντ. Ως αιτίες για την πρόωρη αποχώρησή του από το ποδόσφαιρο ανέφερε την μοναξιά και τον ατελείωτο ανταγωνισμό. Σίγουρα αυτά που κάνει τώρα τον εξιτάρουν περισσότερο και του προσφέρουν την εσωτερική γαλήνη που αναζητεί.