Πρώην παίκτρια της Μπαρτσελόνα έκανε πρόταση γάμου στην κοπέλα της σε live εκπομπή (vid)

Η πρόταση γάμου

i

© PrtScr

Πρώην παίκτρια της Μπαρτσελόνα έκανε πρόταση γάμου στην κοπέλα της σε live εκπομπή (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 11:32 - 28.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:16 - 14.08.2024

Η παίκτρια της Αμέρικα και πρώην της Μπαρστελόνα, Αντρέα Φαλκόν, έκανε πρόταση γάμου στην κοπέλα της σε ζωντανή τηλεοπτική εκπομπή

Η Αντρέα Φαλκόν ζει τον έρωτά της με τη δημοσιογράφο Κάρλα Πούιγκ και θέλησε να κάνει live το επόμενο βήμα στην σχέση της. Η παίκτρια της Αμέρικα και πρώην της Μπαρτσελόνα έκανε πρόταση γάμου στην κοπέλα της σε ζωντανή τηλεοπτική εκπομπή, αφήνοντας τους πάντες με το στόμα ανοιχτό στο πλατό. «Έχω μόνο μια ερώτηση να σου κάνω», είπε χαρακτηριστικά η Αντρέα πριν γονατίσει για την πρόταση. 

Από την άλλη, η δημοσιογράφος ενθουσιάστηκε με αυτήν την κίνηση, ενώ παράλληλα έδειχνε να μην πιστεύει την έκπληξη που ετοίμασε η αγαπημένη της. Ιδιαίτερα συγκινημένη ήταν επίσης η Δανάη Μπορονάτ, η οποία παρουσιάζει την εκπομπή «Zona Franca» στο ΤV3. Αξίζει να σημειωθεί πως το ζευγάρι γνωρίστηκε για πρώτη φορά την περίοδο της καραντίνας το 2021 κι όπως αποδείχθηκε δημιουργήθηκε ένας έρωτας με την... πρώτη ματιά. Η συγκατοίκηση και η καθημερινή επαφή τις έκανε αχώριστες και πλέον ήρθε η ώρα για το επόμενο βήμα στην σχέση τους. Η Αντρέα Φαλκόν είναι γνωστή στο ποδοσφαιρικό κοινό, καθώς στην καριέρα της έχει πετύχει αρκετά σπουδαία πράγματα. 

Η 26χρονη διεθνής με την Εθνική Ισπανίας αγωνίζεται στην επίθεση και μέχρι σήμερα έχει μετρήσει πολλούς τίτλους. Ομάδες όπως η Μπαρτσελόνα, η Ατλέτικο Μαδρίτης και πλέον η Αμέρικα ήταν οι σταθμοί στην καριέρα της Φαλκόν, η οποία το 2021 πανηγύρισε και την κατάκτηση του Champions League Γυναικών με τη φανέλα των «μπλαουγκράνα»

Το Μονυτιάλ Γυναικών 2023 πλησιάζει 

Το Μουντιάλ 2023 θα διεξαχθεί στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία, καθιστώντας το το πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών που θα διοργανωθεί από κοινού. από δύο χώρες. Το τουρνουά ξεκινά στις 20 Ιουλίου με τον τελικό να γίνεται στις 20 Αυγούστου στο Σίδνεϊ στο Accor Stadium. Οι ΗΠΑ είναι οι Παγκόσμιες Πρωταθλήτριες και θέλουν να γίνουν η πρώτη ομάδα στην ιστορία της διοργάνωσης που κατακτά το τουρνουά τρεις συνεχόμενες φορές.

Στο Μουντιάλ 2023 είναι η πρώτη φορά που θα συμμετάσχουν 32 ώρες, αφού στην προηγούμενη διοργάνωση το 2019 διαγωνίστηκαν 24.