Αντσελότι: «Είμαι στα σύννεφα, αλλά ξέρω ότι μπορώ να κατέβω»

Κάρλο Αντσελότι

i

© PrtScr

Αντσελότι: «Είμαι στα σύννεφα, αλλά ξέρω ότι μπορώ να κατέβω»

Κώστας Τόπας 09:58 - 15.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:36 - 14.08.2024

Πανευτυχής ήταν ο Κάρλο Αντσελότι μετά την κατάκτηση του ισπανικού Σούπερ Καπ κόντρα στην Μπαρτσελόνα, με τον Ιταλό τεχνικό να τονίζει ότι βρίσκεται στα... σύννεφα.

Με τη φιλική χειρονομία στο πρόσωπο του γνωστού νικητή, ο Κάρλο Αντσελότι εμφανίστηκε στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου Al-Awwal Park για να αναλύσει τον τρόπο κατάκτησης του πρώτο τίτλου στη σεζόν για την Ρεάλ, η οποία αφού κέρδισε την Ατλέτικο Μαδρίτης στον ημιτελικό, επικράτησε και της Μπαρτσελόνα στον τελικό με 4-1.

«Το αποτέλεσμα μπορεί να είναι παραπλανητικό γιατί η πραγματικότητα είναι ότι το παιχνίδι ήταν ισόπαλο μέχρι το 3-1, μετά η Μπαρτσελόνα εγκατέλειψε και μπορέσαμε να σκοράρουμε το τέταρτο», ξεκίνησε λέγοντας ο Αντσελότι για να συνεχίσει λέγοντας: «Είναι αλήθεια ότι ξεκινήσαμε πολύ καλά με τα δύο γκολ του Βινίσιους, αλλά μετά ήταν δύσκολο για εμάς να νιώσουμε άνετα γιατί η Μπαρτσελόνα μας πίεσε όταν βγάλαμε την μπάλα έξω».

Αχόρταγος ο Πέρεθ, ζητούσε κι άλλα γκολ από τον Βινίσιους: «Του είπα ότι δεν ήταν αρκετά»
LA LIGA

09:03 - 15.01.2024

Αχόρταγος ο Πέρεθ, ζητούσε κι άλλα γκολ από τον Βινίσιους: «Του είπα ότι δεν ήταν αρκετά»

Ο ισχυρός άνδρας της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ αστειευόμενος δήλωσε ότι δεν έμεινε ικανοποιημένος από τα τρία γκολ που πέτυχε ο Βινίσιους στον τελικό του Σούπερ Καπ κόντρα στη Μπαρτσελόνα.

Επειτα, ο Ιταλός τεχνικός της Ρεάλ μίλησε για αυτά που έχει πετύχει και ζει σήμερα στις τάξεις των Μαδριλένων: «Το ταβάνι είναι να απολαμβάνω και να εκμεταλλεύομαι αυτές τις στιγμές. Έχω πολύ σημαντική βοήθεια από το προπονητικό μου επιτελείο και τους παίκτες μου. Επίσης από τον σύλλογο. Είμαι σε σύννεφο, αλλά είμαι ξεκάθαρος ότι μια μέρα θα κατέβω και εσύ (σ.σ ο Τύπος) θα είναι εκεί για να μου το θυμίσει».