Αντσελότι: «Ο Μπέλιγχαμ είναι πιο έξυπνος από άλλους όταν επιτίθεται σε δεύτερο χρόνο»

Κάρλο Αντσελότι

i

Κάρλο Αντσελότι/ ©Photo by Soccrates Images/Getty Images

Αντσελότι: «Ο Μπέλιγχαμ είναι πιο έξυπνος από άλλους όταν επιτίθεται σε δεύτερο χρόνο»

Ελένη Ανδρικοπούλου 12:24 - 21.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:20 - 14.08.2024

Ο Κάρλο Αντσελότι... έπλεξε το εγκώμιο του Τζουντ Μπέλιγχαμ, ο οποίος χάρισε την νίκη στη Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Ουνιόν Βερολίνου στο 90+4'.

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ ήταν και πάλι αυτός που έσωσε τη Ρεάλ Μαδρίτης την τρέχουσα σεζόν. Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός, ο οποίος βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα σκόραρε στις καθυστερήσεις του ματς (90+4') με την Ουνιόν Βερολίνου στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League και χάρισε την νίκη στη «Βασίλισσα» μέσα στο Σαντιάγο Μπερναμπέου

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλο Αντσελότι, εξύμνησε τον Τζουντ Μπέλιγχαμ κι αναφέρθηκε στην οξυδέρκειά του. Ο 20χρονος διεθνής Άγγλος μεσοεπιθετικός πέτυχε το έκτο του γκολ σε έξι ματς την τρέχουσα σεζόν.

«Έχει ποιότητα και φαίνεται σαν να είναι τυχερός. Είναι πιο έξυπνος από άλλους όταν επιτίθεται σε δεύτερο χρόνο. Έχει αυτή την ποιότητα και το εκμεταλλεύεται στο έπακρο», ανέφερε ο Ιταλός τεχνικός. 

Ο Κάρλο Αντσελότι είπε επίσης ότι ο Βινίσιους θα επιστρέψει για τον αγώνα κόντρα στη Λας Πάλμας την επόμενη εβδομάδα: «Είναι ένας από τους καλύτερους επιθετικούς στον κόσμο. Κάνει τη διαφορά. Ο Βινίσιους θα επιστρέψει την επόμενη Τετάρτη. Θα δούμε αν θα τα καταφέρει για την Κυριακή εναντίον της Ατλέτικο».