«Έγραψε» ο Αντσελότι: «Όλοι κάνουν λάθη, ακόμα κι εγώ που είμαι πανέμορφος»

Κάρλο Αντσελότι

i

© PrtScr

«Έγραψε» ο Αντσελότι: «Όλοι κάνουν λάθη, ακόμα κι εγώ που είμαι πανέμορφος»

Δημήτρης Χούπης 22:59 - 04.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:58 - 14.08.2024

Ο Κάρλο Αντσελότι έκανε ένα τρομερό σχόλιο, μιλώντας για το λάθος του Κέπα στο 1-0 της Νάπολι, λέγοντας πως όλοι κάνουν ακόμα αυτός που είναι όμορφος.

Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε με 3-2 της Νάπολι στην Ιταλία και παραμένει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του τρίτου ομίλου. Παρόλα αυτά οι «παρτενοπέι» τους..,. έβγαλαν το λάδι για να τους κερδίσουν, αφού χρειάστηκε ένα τρομερό σουτ του Βαλβέρδε και μικρή δόση τύχης για διαμορφωθεί το τελικό σκορ. 

Το πρώτο τέρμα της Νάπολι όμως μπήκε μετά από λάθος του τερματοφύλακα της «βασίλισσας», Κέπα, ο οποίος δεν εκτίμησε καλά τη φάση, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και ο Όστιγκαρντ με κεφαλιά έκανε το 1-0. 

Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο προπονητής της Ρεάλ, Κάρλο Αντσελότι, κλήθηκε να σχολιάσει τη φάση αυτή και το έκανε με έναν ιδιαίτερα χιουμοριστικό τρόπο. «Ο Κέπα έχει θέματα στις εναέριες μονομαχίες, αλλά είναι λογικό, δεν είναι δύο μέτρα ψηλός, κανείς δεν είναι τέλειος. Ούτε εγώ είμαι τέλειος που είμαι πανέμορφος», ήταν τα λόγια του Ιταλού τεχνικού που προκάλεσε, όπως είναι λογικό, τα γέλια των παρευρισκόμενων. 

Στη συνέχεια του αγώνα η Ρεάλ ανέτρεψε το παιχνίδι, αρχικά με το γκολ του Βινίσιους, ο οποίος μετά από λάθος του Ντι Λορέντζο και ασίστ του Μπέλιγχαμ έκανε το 1-1. Ενώ εφτά λεπτά μετά ο Άγγλος μέσος έκανε μια εξαιρετική ατομική ενέργεια και με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή ανέτρεψε το παιχνίδι. Η Νάπολι όμως βρήκε απάντηση με το πέναλτι του Ζιελίνσκι, ενώ το τελικό 3-2 το διαμόρφωσε ο Βαλβέρδε