Μεγάλο διπλό της Μάιντς των δέκα παικτών στην έδρα της Άουγκσμπουργκ του Γιαννούλη
i

©imago

Μεγάλο διπλό της Μάιντς των δέκα παικτών στην έδρα της Άουγκσμπουργκ του Γιαννούλη

Δημήτρης Χούπης 23:33 - 20.09.2024 / Ανανεώθηκε: 23:33 - 20.09.2024

Η Μάιντς των δέκα παικτών πήρε μεγάλη νίκη με 3-2 επί της Άουγκσμπουργκ για την 4η αγωνιστική της Bundesliga.

Η Μάιντς των δέκα παικτών επικράτησε με 3-2 της Άουγκσμπουργκ του Γιαννούλη, ο οποίος έπαιξε βασικός σε όλο το παιχνίδι.

Στο πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι μπήκαν... φουριόζοι. Στο 13' ο Σιέμπ μετά από σέντρα του Εμουένε άνοιξε το σκορ για τη Μάιντς με δυνατή κεφαλιά και δύο λεπτά μετά ο Μπουρκάντ με τον ίδιο τρόπο διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Παρόλα αυτά οι παίκτες της Άουγκσμπουργκ πίεσαν και στο 25' μείωσαν με τον Σλότερμπεργκ.

Τζέιμι Γκίτενς: Γιατί το θαυματουργό παιδί της Ντόρτμουντ έχει πλέον διαφορετικό όνομα
BUNDESLIGA

14:45 - 19.09.2024

Τζέιμι Γκίτενς: Γιατί το θαυματουργό παιδί της Ντόρτμουντ έχει πλέον διαφορετικό όνομα

Ο νεαρός αστέρας της Ντότμουντ, Τζέιμι Γκίτενς, ο οποίος σκόραρε δύο τέρματα κόντρα στη Μπριζ του Χρήστου Τζόλη, έχει πλέον διαφορετικό όνομα αυτή τη σεζόν. Αλλά γι' αυτό υπάρχει εξήγηση.

Δέκα λεπτά μετά μάλιστα οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Αμίρι. Το γεγονός αυτό δεν επηρέασε τη Μάιντς, η οποία βρήκε και τρίτο γκολ στο 49' με τον Μπουρκάντ, ο οποίος με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έκανε το 1-3.

Οι γηπεδούχοι όμως δεν... παρέδωσαν τα όπλα και μείωσαν στο 57ο λεπτό με τον Εσέντε μετά από ασίστ του Γιαννούλη. Λίγο μετά μάλιστα ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος της Άουγκσμπουργκ αποβλήθηκε και άφησε την ομάδα του με δέκα.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 4ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ