Ο πρόεδρος της Νάπολι προσέλαβε αστυνομική προστασία φοβούμενος επεισόδια με οπαδούς των «παρτενοπέι»
i

Ντε Λαουρέντις/Vincenzo Izzo/Getty Images/ideal images

Ο πρόεδρος της Νάπολι προσέλαβε αστυνομική προστασία φοβούμενος επεισόδια με οπαδούς των «παρτενοπέι»

Κώστας Τόπας 16:29 - 15.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:05 - 14.08.2024

Ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, φέρεται να έχει λάβει αστυνομική προστασία λόγω της αυξανόμενης έντασης μεταξύ του ίδιου και μιας μερίδας των οπαδών των «παρτενοπέι».

Οι οργανωμένοι οπαδοί της Νάπολι ήταν σιωπηλοί στην ήττα με 4-0 από τη Μίλαν στη Serie A το περασμένο Σαββατοκύριακο, διαμαρτυρόμενοι για τις τιμές των εισιτηρίων στο «Στάδιο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα» και την αυστηρή εφαρμογή των μέτρων ασφαλείας για πανό και σημαίες.

Το κλίμα, ειδικά μετά τη νέα ήττα στο Champions League από τους «ροσονέρι» δεν είναι και το καλύτερο στις τάξεις των οπαδών των «παρτενοπέι», ανεβάζοντας την ένταση σε μια κομβική στιγμή της σεζόν.

Όπως μετέδωσε η ANSA, η Νομαρχία της Νάπολης αποφάσισε να εκχωρήσει αστυνομική προστασία στον Ντε Λαουρέντις λόγω της έντασης με τους οπαδούς της Νάπολι, δείγμα της δυσαρέσκειας στην πρωτεύουσα της Καμπανίας. Ολα αυτά την ώρα που η ομάδα του Λουσιάνο Σπαλέτι απέχει μόλις μερικές εβδομάδες από την κατάκτηση του πρώτου Scudetto ύστερα από τρεις δεκαετίες και αναμένονται ξέφρενοι πανηγυρισμοί στην πόλη της Νάπολης.