Κάποιοι το αποκαλούν «match fixing»: Τζίλιγχαμ και Λέιτον Όριεντ σταμάτησαν να παίζουν και οι παίκτες τους έπιασαν κουβέντα (vids)

Λέιτον Όριεντ - Τζίλιχαμ

i

PrtScr

Κάποιοι το αποκαλούν «match fixing»: Τζίλιγχαμ και Λέιτον Όριεντ σταμάτησαν να παίζουν και οι παίκτες τους έπιασαν κουβέντα (vids)

Κώστας Τόπας 12:22 - 19.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:01 - 14.08.2024

Η Λέιτον Όριεντ ανακάλυψε ότι είχε κερδίσει την άνοδο από τη League Two κατά τη διάρκεια του αγώνα της εναντίον της Τζίλιγχαμ κι έτσι οι δύο ομάδες αποφάσισαν να σταματήσουν να παίζουν!

Ενα περίεργο συμβάν έλαβε χώρα στα γήπεδα της Αγγλίας την Τρίτη (18/04), καθώς οι ποδοσφαιριστές των Λέιτον Όριεντ και Τζίλιγχαμ σταμάτησαν να παίζουν ποδόσφαιρο, αφού αμφότερες πέτυχαν τον σκοπό τους. Η πρώτη εξασφάλισε την άνοδο και η δεύτερη την παραμονή, οπότε δεν έμεινε κάτι για να παίξουν.

Ωστόσο η αγωνιστική τους συμπεριφορά έβαλε τον φίλαθλο κόσμο σε δεύτερη σκέψη, καθώς δεν ήταν λίγοι εκείνοι που θεώρησαν πως πρόκειται για match fixing (μτφρ. στήσιμο).

Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης συνέβη και το άλλο ευτράπελο. Τα φώτα... έπεσαν για μερικά λεπτά, αλλά τελικά η τροφοδοσία αποκαταστάθηκε και ο αγώνας συνεχίστηκε. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της διακοπής η Λέιτον Όριεντ ανακάλυψε ότι είχε εξασφαλίσει μια θέση στη League One μετά την ήττα 1-0 της Μπράντφορντ από την Σουίντον. Ενα αποτέλεσμα που την ευνόησε ώστε να πετύχει τον στόχο της.

Για την ιστορία η Λέιτον Όριεντ κέρδισε την άνοδο στην League One παρά την ήττα με 2-0 από την Τζίλιχαμ.