Απίστευτο: Νεκροφόρα διέκοψε αγώνα για να κάνει drift στη μέση του γηπέδου (vids)

Η νεκροφόρα

i

PrtScr

Απίστευτο: Νεκροφόρα διέκοψε αγώνα για να κάνει drift στη μέση του γηπέδου (vids)

Κώστας Τόπας 09:58 - 22.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:45 - 14.08.2024

Ένα φιλικό προετοιμασίας μεταξύ των δύο ομάδων Γκέιτχεντ και Ντάνστον διεκόπη αφού μία νεκροφόρα κι ένα ακόμη αυτοκίνητο, που οδηγούσαν μασκοφόροι εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο κι έκαναν... drift.

Οι σύλλογοι στην Ευρώπης προετοιμάζονται για την έναρξη της ποδοσφαιρικής σεζόν, η οποία απέχει μόλις μία ή δύο εβδομάδες, ανάλογα με το επίπεδο  που βρίσκονται. Οι ομάδες της Premier League βρίσκονται σε περιοδείες για τους αγώνες τους, όπως η Τσέλσι και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που είναι επί του παρόντος στις ΗΠΑ.

Στα χαμηλότερα πρωταθλήματα, οι περισσότεροι σύλλογοι δεν έχουν αυτή την πολυτέλεια. Επομένως, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι μερικές ομάδες της Αγγλίας προετοιμάζονται για την επόμενη σεζόν, δίνοντας φιλικές αναμετρήσεις στις έδρες τους.

Η ομάδα της National League, Γκέιτχεντ, αντιμετώπισε την τοπική Ντάνστον από τη Northern Premier League Division One East την Παρασκευή (21/07). Ωστόσο, ο αγώνας διακόπηκε στο ημίχρονο έπειτα από ένα περίεργο περιστατικό. Μία νεκροφόρα και ένα άλλο αυτοκίνητο εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και ξεκίνησαν να κάνουν... drift στη σέντρα, ενώ παράλληλα πετούσαν χαρτί από τα παράθυρα.

Οπαδοί ανέφεραν ότι δύο μασκοφόροι βγήκαν από τα αυτοκίνητα αφού οδήγησαν στον αγωνιστικό χώρο και εγκατέλειψαν τη νεκροφόρα στη μέση του γηπέδου. Ένα άλλο βίντεο δείχνει το δεύτερο αυτοκίνητο να περνάει από μια κλειστή πύλη για να φεύγει από το γήπεδο. Σύμφωνα με το Northern Echo, ελικόπτερο της αστυνομίας εθεάθη να παρακολουθεί την κατάσταση.