Απίστευτο σκηνικό: Οπαδοί έδειξαν τη δυσαρέσκειά τους δημιουργώντας ένα θυμωμένο πρόσωπο
i

©print screen

Απίστευτο σκηνικό: Οπαδοί έδειξαν τη δυσαρέσκειά τους δημιουργώντας ένα θυμωμένο πρόσωπο

Sportal newsroom 09:32 - 01.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:28 - 14.08.2024

Με έναν όχι και τόσο συνηθισμένο τρόπο αποφάσισαν οι οπαδοί της Ζάμαλεκ να δείξουν την αγανάκτησή τους για την εικόνα της ομάδας τους.

Η Ζάμαλεκ τον τελευταίο καιρό δεν περνάει και την καλύτερη περίοδό της. Στο πρωτάθλημα βρίσκεται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας με 33 βαθμούς έντεκα πόντους μακριά από την κορυφή, ενώ και στο αφρικανικό Champions League δεν... τα πάει και πολύ καλά. 

Συγκεκριμένα η ομάδα από την Αίγυπτο έπαιζε ενάντια της Αλ Μερίκ από το Σουδάν για το Champions League, με τον αγώνα να λήγει 4-3 υπέρ της Ζάμαλεκ. Παρόλα αυτά σε κάποιο σημείο του παιχνιδιού βρέθηκε να κερδίζει με 2-0, αλλά η Αλ Μερίκ ανέτρεψε το ματς σε 3-2. Εκείνη τη στιγμή οι οπαδοί της Αιγυπτιακής ομάδα φαίνεται ότι δεν τους άρεσε αυτό που έβλεπαν και αντέδρασαν. 

Άλλοι οπαδοί αντιδρούν γιουχάροντας τους παίκτες, αλλά οι φίλοι της Ζάμαλεκ βρήκαν έναν καινούργιο τρόπο για να δείξουν τη δυσαρέσκειά τους. Ποιος ήταν αυτός; Να σχηματίσουν ένα θυμωμένο πρόσωπο! Συγκεκριμένα έκατσαν με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να φαίνεται το σχέδιο της θυμωμένης φάτσας. 

Οι παίκτες της ομάδας φαίνεται... ότι πήραν το μήνυμα και τελικά γύρισαν τον αγώνα, επικρατώντας τελικά με 4-3 με γκολ στο 90+4'.