Απίθανη γκάφα της ισπανικής κυβέρνησης: «Βράβευσε» την αδερφή του Ικάρντι για την κατάκτηση του Μουντιάλ γυναικών

Απίθανη γκάφα της ισπανικής κυβέρνησης: «Βράβευσε» την αδερφή του Ικάρντι για την κατάκτηση του Μουντιάλ γυναικών

Sportal newsroom 22:20 - 06.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:41 - 14.08.2024

Η εφημερίδα της κυβέρνησης στην Ισπανία δημοσίευσε κατά λάθος το όνομα της Ιβάνα Ικάρντι, αδερφής του γνωστού ποδοσφαιριστή, αντί της Ιβάνα Αντρές, που κατέκτησε το Μουντιάλ γυναικών πριν από λίγες εβδομάδες.

Το πρώτο Μουντιάλ γυναικών της ιστορίας της πανηγύρισε η Ισπανία πριν από λίγες εβδομάδες. Η «ρόχα» επιβλήθηκε με 1-0 της Αγγλίας και κατέκτησε το τρόπαιο.

Η επιτυχία της Ισπανίας επισκιάστηκε από την απαράδεκτη συμπεριφορά του Λουίς Ρουμπιάλες και το φιλί που έδωσε στην Τζένιφερ Ερμόσο. Η κυβέρνηση της χώρας αποφάσισε να τιμήσει τις παίκτριες με το μετάλλιο του Βασιλικού Τάγματος Αθλητικής Αξίας.

Πριν από λίγες ημέρες δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα της κυβερνήσεως της Ισπανίας η λίστα με τα ονόματα των παικτριών που θα λάμβαναν την τιμητική διάκριση. Ωστόσο, στο πρώτο όνομα της λίστας υπήρξε ένα... χοντρό λάθος.

Το Εθνικό Αθλητικό Συμβούλιο της Ισπανίας έστειλε άλλο όνομα στην κορυφή της λίστας. Έτσι, η πρώτη που θα λάμβανε το μετάλλιο ήταν η Ιβάνα Ικάρντι, αδερφή του Μάουρο, επιθετικού της Γαλατασαράι.

Φυσικά, η Ιβάνα Ικάρντι δεν παίζει ποδόσφαιρο όπως ο αδερφός της, αφού είναι γνωστό μοντέλο και influencer. Το όνομα της Ικάρντι βρέθηκε εκεί αντί της Ιβάνα Αντρές, που παίζει αμυντικός στη Ρεάλ Μαδρίτης και ήταν στο ρόστερ της Εθνικής Ισπανίας που κατέκτησε το Μουντιάλ γυναικών.

Το Εθνικό Αθλητικό Συμβούλιο της Ισπανίας σημείωσε ότι «λυπάται βαθιά» για τη γκάφα που ήταν αποτέλεσμα ενός ανθρώπινου λάθους. Λίγο αργότερα δημοσιεύθηκε το σωστό όνομα στην εφημερίδα της κυβέρνησης της Ισπανίας. «Αυτό συνέβη πραγματικά! Πώς μπόρεσαν να κάνουν τέτοιο λάθος;», αναρωτήθηκε ο Μάουρο Ικάρντι.

Η Ιβάνα Ικάρντι μένει μόνιμα στη Μαγιόρκα. Το μοντέλο και influencer βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας όταν πριν μερικά χρόνια κατηγόρησε τη Γουάντα Νάρα ότι απομάκρυνε τον αδερφό της από εκείνη.

Τρελός με… δίπλωμα: Ο Μπρουκς αποβλήθηκε και περίμενε στα αποδυτήρια με γάντια του μποξ (vid)
FIBA WORLD CUP

21:19 - 06.09.2023

Τρελός με… δίπλωμα: Ο Μπρουκς αποβλήθηκε και περίμενε στα αποδυτήρια με γάντια του μποξ (vid)

Ο Ντίλον Μπρουκς συνέβαλλε τα μέγιστα στην επικράτηση του Καναδά επί της Σλοβενίας, παρόλα αυτά αποβλήθηκε και φρόντισε να... διακωμωδήσει και την κατάσταση στα αποδυτήρια της ομάδας του, όπου περίμενε τους συμπαίκτες του με γάντια του μποξ.

«Είσαι ξεδιάντροπη, χωρίς αναστολές! Με απομάκρυνες από τον αδερφό μου γιατί δεν ήταν αρκετά καλό για σένα να παίξεις στο Big Brother της Αργεντινής. Γράφω σε σένα γιατί είναι η μοναδική ευκαιρία να ξανακερδίσω τον αδερφό μου. Ήθελες πάντα να είσαι το αστέρι γύρω από τον Μάουρο. Όταν χώρισες με τον Μάξι Λόπες πολλοί σε θεώρησαν καταστροφή για την οικογένεια. Μακριά λοιπόν από τα προβλήματα και τις διαφορές μας, θα βοηθήσεις τον άντρα σου να βρει την αδερφή του ή θα τα κρατάς όλα για τον εαυτό σου; Σκέψου το Ουάντα», ανέφερε μεταξύ άλλων η Ιβάνα Ικάρντι.