Απίθανη δήλωση του Διαμαντόπουλου για το «κόψιμό» του από τους πίνακες διαιτητίας: «Είναι σα να βλέπω τη γυναίκα μου με άλλο άνδρα»

Διαμαντόπουλος

Απίθανη δήλωση του Διαμαντόπουλου για το «κόψιμό» του από τους πίνακες διαιτητίας: «Είναι σα να βλέπω τη γυναίκα μου με άλλο άνδρα»

Sportal newsroom 23:54 - 10.08.2024 / Ανανεώθηκε: 23:55 - 10.08.2024

Την απόφαση να θέσει εκτός πινάκων τον Αριστοτέλη Διαμαντόπουλο πήρε η ΚΕΔ και ο ίδιος δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για αυτή την απόφαση.

Τους πίνακες διαιτησίας για τη νέα σεζόν κοινοποίησε η ΚΕΔ και από αυτούς απουσίαζε ο Αριστοτέλης Διαμανατόπουλος. Ο ρέφερι ο οποίος ορίστηκε - μαζί με τον Τάσο Σιδηρόπουλο - στα περισσότερα ματς της περασμένης Stoiximan Super League δεν θα βρίσκεται φέτος στη λίστα των διαιτητών, όπως έκανε γνωστό η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας.

Μία απόφαση η οποία δεν άρεσε καθόλου στον ίδιο και αυτό δεν το έκρυψε, σε δηλώσεις που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό ΕΡΑΣΠΟΡ. Ο Διαμαντόπουλος τόνισε πως έστειλε μήνυμα για τη μη προσθήκη του, ενώ υποστήριξε πως ένιωσε σαν: «Να βλέπω τη γυναίκα μου με άλλο άνδρα».

«Το περιμέναμε… Έστειλα στον κ Ροσέττι σήμερα (σ.σ. χθες) μήνυμα να μου πει τους λόγους που έγινε αυτό. Θα στείλω mail και στον Λανουά. Θα αναζητήσουμε τα αίτια… Διάβασα ότι μου χρεώνουν την ιστορία με τους μεθυσμένους διαιτητές. Το είδα με τα μάτια μου.

Ήμουν αποδεκτός από τις ομάδες. Εφτά χρόνια με όλες τις ΚΕΔ ήμουν πρώτος στους ορισμούς. Μια αναζήτηση στο διαδίκτυο και θα καταλάβετε .Έχω κάνει μήνυση σε δημοσιογράφο. Έπρεπε να βρούμε τα στοιχεία του. Θα την παραλάβει… Με σπίλωσαν για να το κάνουν πιο εύκολο.

Ξενέρωσα… Είναι σα να βλέπω τη γυναίκα μου με άλλο άνδρα. Προσχεδιασμένο όλο αυτό… Βγήκαν και τα ονόματα για τους νέους διεθνείς διαιτητές. Που τους έχουν δει;», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Σε ερώτηση, αν έπαιξαν ρόλο οι παρέες του ο Διαμαντόπουλος είπε μεταξύ άλλων: «Ο καθρέφτης είναι το γήπεδο».

Αυτός είναι ο νέος πίνακας διαιτητών της Stoiximan Super League - Ποιοι κόπηκαν

Δημοσιεύθηκαν στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ οι πίνακες διαιτησίας για τη νέα σεζόν, οι οποίοι δόθηκαν από τη νέα ΚΕΔ και αποσφραγίστηκαν στη διάρκεια της συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής.

Εκτός έμειναν οι διεθνείς διαιτητές Μανούχος και Διαμαντόπουλος και ακόμα εφτά. Πρόκειται για τους Γκάμαρη, Περράκη, Ανδριανό, Μαλούτα, Γκορτσίλα, Βάτσιο και Ματσούκα. Κι αυτό έρχεται έπειτα από το γεγονός ότι ο νέος αρχιδιαιτητής, Στεφάν Λανουά επιθυμεί μία μικρή λίστα διαιτητών για το νέο πρωτάθλημα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να υπάρχουν στην πρώτη κατηγορία 18 διαιτητές.