Απίθανος Ιμπραΐμοβιτς: «Αν ήμουν προπονητής θα έδινα μπουνιά σε παίκτες»

Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς

i

PrtScr

Απίθανος Ιμπραΐμοβιτς: «Αν ήμουν προπονητής θα έδινα μπουνιά σε παίκτες»

Νεφέλη Μπισμπίκη 18:15 - 04.09.2024

O Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς είναι γνωστός για τις ενδιαφέρουσες δηλώσεις του και αυτή τη φορά είπε πως δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει προπονητής, γιατί δεν θα μπορούσε να μείνει ψύχραιμος με τους παίκτες του.

Ο Σουηδός θρύλος του ποδοσφαίρου, ο οποίος κρέμασε τα παπούτσια του σε ηλικία 40 ετών, συνεχίζει την καριέρα του ως σύμβουλος στην Μίλαν και από ότι φαίνεται δεν έχει σκοπό να ασχοληθεί με την προπονητική. Πρόσφατα μάλιστα, όταν του έγινε η ερώτηση για να γίνει προπονητής, αυτός έδωσε την επική απάντηση:

«Αδύνατον. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού θα γρονθοκοπούσα τουλάχιστον δύο παίκτες και μετά το παιχνίδι οκτώ».

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς , ανέφερε στην συνέχεια, πως ο έντονος χαρακτήρας του , κάτι που έχουμε αντιληφθεί από την παρουσία του στα γήπεδα όλα αυτά τα χρόνια, θα ήταν πρόβλημα για την ομάδα , ενώ το άλλο του θέμα θα ήταν ο ελεύθερος χρόνος.

«Δεν θα γίνω ποτέ προπονητής, δουλεύουν 12 ώρες την ημέρα, καθόλου ελεύθερος χρόνος».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!