Από νωρίς στα γραφεία της ΑΕΚ ο Ηλιόπουλος και φουλ της... δουλειάς

Ηλιόπουλος

i

Μάριος Ηλιόπουλος/intime

Από νωρίς στα γραφεία της ΑΕΚ ο Ηλιόπουλος και φουλ της... δουλειάς

Κώστας Τσίλης 15:07 - 11.06.2024 / Ανανεώθηκε: 15:07 - 11.06.2024

Δεν αφήνει καθόλου χρόνο να πάει χαμένο ο νέος ιδιοκτήτης της Ένωσης και από το πρωί βρίσκεται στη Νέα Φιλαδέλφεια για να "τρέξει" ζητήματα που αφορούν την επόμενη μέρα της ομάδας

Η μετάβαση στην επόμενη μέρα διοικητικά για την ΑΕΚ δεν είναι μια απλή υπόθεση. Και σίγουρα έχει πολλή δουλειά και πολλά που πρέπει να γίνουν. Κάτι που ο Μάριος Ηλιόπουλος το ξέρει πολύ καλά, γι αυτό και δεν αφήνει καθόλου χρόνο να πάει χαμένος.

Ο Ηλιόπουλος είναι ο πιο τυχερός νέος ιδιοκτήτης, στην ιστορία της ΑΕΚ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

10:12 - 11.06.2024

Ο Ηλιόπουλος είναι ο πιο τυχερός νέος ιδιοκτήτης, στην ιστορία της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ όπως πάντα έκανε ξανά το απίθανο και το απρόσμενο και πέρασε μέσα σε πολύ λίγες ώρες από μια εποχή σε μια καινούργια, μ’ όλα όσα έκτισε και έφτιαξε ο Μελισσανίδης να μένουν στον σύλλογο και να αποτελούν το πιο σπουδαίο κληροδότημα στον νέο «αφεντικό» αλλά και την πιο βαριά ευθύνη- Γράφει ο Κώστας Τσίλης

Όπως ήδη έχετε διαβάσει στο Sportal.gr, ο νέος διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ πέρασε χθες ολόκληρη την μέρα του στα γραφεία της ΑΕΚ μαζί με τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Και σήμερα το πρωί πήγε από πολύ νωρίς στη Νέα Φιλαδέλφεια. Μαζί με τους άμεσους συνεργάτες του. Και κάνει συνεχείς επαφές με τους ανθρώπους της ΑΕΚ, προκειμένου να τρέξει ζητήματα που αφορούν την επόμενη μέρα.

Υπάρχουν πολλά που πρέπει να γίνουν και ο χρόνος είναι σχετικά πιεστικός με βάση και το στενό χρονοδιάγραμμα που έχει η ΑΕΚ το φετινό καλοκαίρι. Και πιθανότατα η παρουσία του Ηλιόπουλου στα γραφεία της ΠΑΕ, ενδεχομένως να είναι αυτές τις μέρες και πολύωρη αλλά και επί καθημερινής βάσης.