Από το AEK tv η μετάδοση του αυριανού φιλικού με την Λοκομοτίβα

Από το AEK tv η μετάδοση του αυριανού φιλικού με την Λοκομοτίβα

Κώστας Τσίλης 11:59 - 03.07.2023 / Ανανεώθηκε: 15:09 - 14.08.2024

Χωρίς συμφωνία ακόμα η ΑΕΚ για τα τηλεοπτικά της δικαιώματα, μεταδίδει διαδικτυακά στο δικό της κανάλι το αυριανό πρώτο φιλικό στην προετοιμασία στην Ολλανδία

Οι διαπραγματεύσεις στις οποίες βρίσκεται η ΑΕΚ για να αποκτήσει ένα καινούργιο τηλεοπτικό συμβόλαιο, ακόμα δεν έχουν καταλήξει σε οριστική συμφωνία. Αυτό φυσικά μπορεί να γίνει οποιαδήποτε στιγμή, καθώς υπάρχουν σε εξέλιξη συζητήσεις. Παρόλα αυτά, τουλάχιστον με τα τωρινά δεδομένα, για το αυριανό πρώτο φιλικό προετοιμασίας της ΑΕΚ απέναντι στην Λοκομοτίβα, δεν υπάρχει τηλεοπτική... στέγη. Ωστόσο εικόνα θα υπάρξει για τον κόσμο της ομάδας. 

Το αυριανό φιλικό που είναι προγραμματισμένο για τις 14.00 ώρα Ελλάδας (13.00 Ολλανδίας) θα μεταδοθεί διαδικτυακά από το ΑΕΚ tv. Αυτή ήταν η απόφαση που πάρθηκε στην Ένωση, προκειμένου να φτάσει στον κόσμο εικόνα απ' αυτό το πρώτο τεστ της ομάδας του Αλμέιδα, από την στιγμή που δεν έχει κλείσει ακόμα η συμφωνία για τα τηλεοπτικά δικαιώματα. 

Επειδή ακριβώς οι συζητήσεις της ΑΕΚ για τα τηλεοπτικά βρίσκονται σε εξέλιξη, το θέμα μπορεί να τελειώσει ανά πάσα στιγμή. Πάντως αν δεν υπάρξει οριστική εξέλιξη, πιθανότατα με τον ίδιο τρόπο, δηλαδή διαδικτυακά μέσω του ΑΕΚ tv, θα μεταδοθεί και το φιλικό του Σαββάτου με την Αντβέρπ. Αλλά ακόμα είναι σχετικά νωρίς για την συγκεκριμένη συζήτηση. Προς το παρόν υπάρχει το δεδομένο μόνο για την μετάδοση του αυριανού φιλικού με την Λοκομοτίβα, το οποίο θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Μπουργκ Χάαμσταντ, στο οποίο κάνει και τις προπονήσεις η ΑΕΚ.