Από τον Παναθηναϊκό στην Κηφισιά ο Κυριόπουλος

Ο Γιώργος Κυριόπουλος

Από τον Παναθηναϊκό στην Κηφισιά ο Κυριόπουλος

Sportal newsroom 16:49 - 04.09.2024 / Ανανεώθηκε: 16:54 - 04.09.2024

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τον μονοετή δανεισμό του Γιώργου Κυριόπουλου στην Κηφισιά, η οποία τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στη Super League 2.

Στην ομάδα των βορείων προαστίων θα συνεχίσει την καριέρα του, την επόμενη σεζόν, ο Γιώργος Κυριόπουλος. Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός ανακοινώθηκε από την Κηφισιά, όπως και από τον Παναθηναϊκό. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση των Πράσινων: "Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει τον δανεισμό του Γιώργου Κυριόπουλου στην Κηφισιά. Ο Έλληνας μέσος θα παραμείνει στην ομάδα των Βορείων Προαστίων έως το καλοκαίρι του 2025".

Έτσι ο Κυριόπουλος έγινε ο δεύτερος παίκτης, την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, που συνεχίζει στην Κηφισιά μετά τον τερματοφύλακα Βασίλη Ξενόπουλο, ο οποίος, βέβαια, πήγε ως ελεύθερος. Ο νεαρός εξτρέμ θα έχει σίγουρα περισσότερες ευκαιρίες να αγωνιστεί, πάντα με το βλέμμα στην πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού και τον στόχο να βρει θέση στο rotation σε μελλοντικό χρόνο.

Πέρυσι στη Super League 2 είχε 26 συμμετοχές, 1 γκολ και 1 ασίστ με τον Παναθηναϊκό Β σε 1.732 λεπτά συμμετοχής. Φέτος ακολούθησε κανονικά την καλοκαιρινή προετοιμασία του Τριφυλλιού, υπό την καθοδήγηση του Ντιέγκο Αλόνσο, όπως είχε συμβεί στο παρελθόν και με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.