«Αποδέχτηκε την πρόταση του Παναθηναϊκού ο Σέρτζιο Ολιβέιρα»

Σέρτζιο Ολιβέιρα - Φωτ. IMAGO

i

© IMAGO

«Αποδέχτηκε την πρόταση του Παναθηναϊκού ο Σέρτζιο Ολιβέιρα»

Λάμπρος Γκαραγκάνης 18:43 - 26.08.2024 / Ανανεώθηκε: 19:03 - 26.08.2024

Σύμφωνα με τους Τούρκους, ο Παναθηναϊκός έχει έρθει σε συμφωνία με τον Σέρτζιο Ολιβέιρα και βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Γαλατασαράι για την απόκτηση του πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με τον λογαριασμό Gala Haber, στο Χ, που ασχολείται αποκλειστικά με ειδήσεις που αφορούν τη Γαλατασαράι, το Τριφύλλι έχει συμφωνήσει με τον 32χρονο κεντρικό μέσο, ο οποίος τη σεζόν 2018/19 αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ ως δανεικός από την Πόρτο. Μάλιστα, οι Τούρκοι αναφέρουν ότι άρχισαν οι διαπραγματεύσεις της ελληνικής ομάδας με την "Τσιμ Μπομ" για την απόκτησή του. Το συμβόλαιο του Πορτογάλου λήγει το καλοκαίρι του 2026.

Νωρίτερα, ο ίδιος λογαριασμός είχε εμφανίσει ως αποκλειστική είδηση την επικοινωνία ανθρώπων του Παναθηναϊκού με τον εκπρόσωπο του Ολιβέιρα. Στα σχόλια, πάντως, ο λογαριασμός Gala Haber αναφέρει ότι ο αθηναϊκός σύλλογος δεν μπορεί να πληρώσει τους μισθούς του πολύπειρου Ίβηρα μέσου...

Τον Ιούλιο του 2022 ο Ολιβέιρα πήρε μεταγραφή από την Πόρτο στη Γαλατασαράι αντί 3 εκατ. ευρώ. Πέρυσι έφτασε τις 24 συμμετοχές με τους Τούρκους, με 2 γκολ και 2 ασίστ σε 997 λεπτά συμμετοχής σε όλες τις διοργανώσεις. Παίζοντας κυρίως στο "8" (22 συμμετοχές) και ελάχιστα ως αμυντικός μέσος (2 συμμετοχές). Ο Παναθηναϊκός αναζητά ενίσχυση στη θέση και μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί όχι μόνο το ενδιαφέρον, αλλά και οι προχωρημένες επαφές με τον ποδοσφαιριστή. Όσο, τουλάχιστον, το παρουσιάζουν οι Τούρκοι.