Στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ μέχρι το τέλος της σεζόν ο Χιμένεθ

Στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ μέχρι το τέλος της σεζόν ο Χιμένεθ

Ελένη Ανδρικοπούλου 12:16 - 12.10.2024 / Ανανεώθηκε: 12:24 - 12.10.2024

Ο ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε την πρόσληψη του Μανόλο Χιμένεθ στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο Μανόλο Χιμένεθ είναι με κάθε επισημότητα ο νέος προπονητής του ΑΠΟΕΛ, καθώς ο κυπριακός σύλλογος ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον Ισπανό τεχνικό.

Ο 60χρονος Ισπανός κόουτς, ο οποίος έχει διαγράψει μία εντυπωσιακή καριέρα ως τεχνικός της ΑΕΚ, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΑΠΟΕΛ διάρκειας ενός έτους και θα αντικαταστήσει τον Ζοσέ Ντομίνγκες. Η ομάδα της Λευκωσίας έλυσε τη συνεργασία της με τονΠορτογάλο τεχνικό, καθώς στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος βρίσκεται στην 6η θέση, έξι βαθμούς μακριά από την πρώτη θέση που καταλαμβάνει η Πάφος.

Ακολούθως έφτασε σε συμφωνία με τον 60χρονο Ισπανό προπονητή, ο οποίος ήταν ελεύθερος από τα τέλη Σεπτεμβρίου όταν κι αποχώρησε από τη Σέρο Πορτένιο της Παραγουάης.

Η ανακοίνωση:

«Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει τη συμφωνία συνεργασίας με τον προπονητή Manuel Jimenez και το προπονητικό του επιτελείο. Η συνεργασία είναι μονοετούς διαρκείας μέχρι και τον Μάιο του 2025.

Ο κ. Jimenez, έχει εργαστεί ως προπονητής στην Primera και στην Segunda Division, έχει κατακτήσει Πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας με την ΑΕΚ, είχε παρουσία στο πρωτάθλημα του Abu Dhabi ενώ πρόσφατα βρισκόταν στην Παραγουάη και στην τεχνική ηγεσία της Cerro Porteno.

Είναι γεννημένος στις 26/01/1964 στο Arahal της Ισπανίας και ως ποδοσφαιριστής αποτέλεσε μια από τις μεγαλύτερες δόξες της Sevilla FC ενώ αγωνίστηκε και στην Εθνική Ισπανίας.

Ο κ. Jimenez θα έχει στο προπονητικό του επιτελείο ως βοηθό προπονητή τον Jesus Calderon Malagon, ως προπονητή φυσικής κατάστασης τον Sebastian Lopez Bascon και ως προπονητή τερματοφυλάκων, τον Jacobo Sanz.

Το μυθικό ποσό που θα παίρνει ο Κλοπ στη Red Bull
BUNDESLIGA

10:46 - 12.10.2024

Το μυθικό ποσό που θα παίρνει ο Κλοπ στη Red Bull

Αποκαλύφθηκαν τα μισθολογικά μεγέθη της συμφωνίας του Γιούργκεν Κλοπ στη Red Bull. «Ζαλίζει» το ποσό που θα λαμβάνει ο Γερμανός τεχνικός ως επικεφαλής ποδοσφαίρου όλων των ομάδων που ανήκουν στην «οικογένεια» της.

Καλωσορίζουμε τον Manolo Jimenez στη μεγαλύτερη και πιο επιτυχημένη ομάδα της Κύπρου και ευχόμαστε σε αυτόν και τους συνεργάτες του, να πανηγυρίσουν τίτλους και ευρωπαϊκές επιτυχίες».