ΑΠΟΕΛ: «Ευχαριστούμε τον Βαγγέλη Μαρινάκη - Προσδοκούμε σε επέκταση της συνεργασίας μας»

O Αλγκασίμ Μπα

i

© Intime

ΑΠΟΕΛ: «Ευχαριστούμε τον Βαγγέλη Μαρινάκη - Προσδοκούμε σε επέκταση της συνεργασίας μας»

Sportal newsroom 17:19 - 10.08.2024 / Ανανεώθηκε: 18:13 - 10.08.2024

Μετά τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε έναν ακόμα παίκτη του Ολυμπιακού και αυτός είναι ο Αλγκασίμ Μπα.

Έναν ακόμα επιθετικό του Ολυμπιακού θα αποκτήσει ο ΑΠΟΕΛ, αφού μετά τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί ο σύλλογος ανακοίνωσε και τον Αλγκασίμ Μπα. O νεαρός επιθετικός μετακομίζει στην Κύπρο οριστικά, αφού η συμφωνία είναι 3ετούς διάρκειας και έχει ισχύ μέχρι και τον Μάιο του 2027. Ο ίδιος δεν είχε χώρο στο ρόστερ του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και επομένως αποχώρησε από τον Πειραιά με προορισμό τη Λευκωσία.

«Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει τη συμφωνία με την Π.Α.Ε. Ολυμπιακός, για μετεγγραφή του ποδοσφαιριστή Algassime Bah. Η συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή είναι 3ετούς διάρκειας μέχρι και τον Μάιο του 2027.

Τι ρήτρα έχει βάλει η Ρόμα για να αποδεσμεύσει τον Πάουλο Ντιμπάλα; - Ο ρόλος της Λίνας Σουλούκου
SERIE A

22:02 - 09.08.2024

Τι ρήτρα έχει βάλει η Ρόμα για να αποδεσμεύσει τον Πάουλο Ντιμπάλα; - Ο ρόλος της Λίνας Σουλούκου

Ένα ποσό που δεν έχει δώσει ποτέ ελληνική ομάδα έχει βάλει η Ρόμα ως ρήτρα αποδέσμευσης για τον Πάουλο Ντιμπάλα. Ενός παίκτη που δεν είναι απίθανο να αποχωρήσει το φετινό καλοκαίρι από τη Ρώμη.

Ο Algassime Bah είναι γεννημένος στις 12/11/2002 και θα εγγραφεί στην λίστα Β'. Αγωνίζεται ως κεντρικός επιθετικός. Κατάγεται από την Γουινέα και έχει αγωνιστεί σε όλες τις εθνικές ομάδες της χώρας του μέχρι και την κάτω των 23 ετών.

Με την ομάδα του Ολυμπιακού Β', έχει αγωνιστεί 68 παιχνίδια, σημειώνοντας 28 γκολ και 6 ασίστ. Καλωσορίζουμε τον Algassime Bah στον ΑΠΟΕΛ και του ευχόμαστε να πανηγυρίσει τίτλους και ευρωπαϊκές επιτυχίες με τη γαλαζοκίτρινη φανέλα», ανέφερε ο ΑΠΟΕΛ στην ανακοίνωσή του.

Παράλληλα, η κυπριακή ομάδα ευχαρίστησε και τον Βαγγέλη Μαρινάκη, για τη συνεργασία με τον ομόλογό του, Πρόδρομο Πετρίδη. «Ο Πρόεδρος Πρόδρομος Πετρίδης και το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ, επιθυμούν να ευχαριστήσουν, τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη και το Διοικητικό του Συμβούλιο για τη συνεργασία και τη συμβολή τους, στην ολοκλήρωση της συμφωνίας μεταξύ των δύο ομάδων, για τη μετεγγραφή των Algassime Bah και Χρήστου Καρανάτσιου.

Είμαστε βέβαιοι ότι η συνεργασία μεταξύ των δυο μεγαλύτερων και πιο επιτυχημένων συλλόγων σε Κύπρο και Ελλάδα, θα είναι συνεχής και αμφίδρομα επωφελής. Προσδοκούμε, σε επέκταση της και ευχόμαστε στον Ολυμπιακό κάθε επιτυχία τόσο στις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις όσο και στις εγχώριες διοργανώσεις», ανέφερε ο κυπριακός σύλλογος στην ανακοίνωση του ο σύλλογος συγκεκριμένα.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Tην ίδια ώρα ο σύλλογος ανακοίνωσε και τον Χρήστο Καρανάτσιο. Αναλυτικά η ανακοίνωση γράφει ότι: «Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει τη συμφωνία με την Π.Α.Ε. Ολυμπιακός, για μετεγγραφή του ποδοσφαιριστή Χρήστου Καρανάτσιου. Η συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή είναι 3ετούς διάρκειας μέχρι και τον Μάιο του 2027. 

Ο Χρήστος Καρανάτσιος είναι γεννημένος στις 04/02/2004 και θα εγγραφεί στη λίστα Β'. Αγωνίζεται ως επιθετικός μέσος. Με την ομάδα του Ολυμπιακού κάτω των 19 ετών, έχει αγωνιστεί 17 παιχνίδια, σημειώνοντας 7 γκολ και 3 ασίστ. Καλωσορίζουμε τον Χρήστο Καρανάτσιο, στον ΑΠΟΕΛ και του ευχόμαστε να πανηγυρίσει τίτλους και ευρωπαϊκές επιτυχίες με τη γαλαζοκίτρινη φανέλα».