Απόφαση για παιδικά εισιτήρια στους αγώνες του ΠΑΟΚ

Απόφαση για παιδικά εισιτήρια στους αγώνες του ΠΑΟΚ

Μάνος Τσαλγατίδης 13:29 - 18.09.2024 / Ανανεώθηκε: 13:32 - 18.09.2024

Ευρεία εσωτερική σύσκεψη έλαβε χώρα στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αναφορικά με τις τιμές των εισιτηρίων αλλά και το, βασικό, ζήτημα της εισόδου των παιδιών στο γήπεδο.

Πιο συγκεκριμένα, στη σύσκεψη αυτή συμμετείχαν η Μαρία Γκοντζαρόβα, ο Κυριάκος Κυριάκος, ο Γιάννης Δημογιάννης και το τμήμα των εισιτηρίων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Πρώτο στην ατζέντα των «ασπρόμαυρων» είναι το ζήτημα των παιδικών εισιτηρίων, που αποτελεί βασική «τρύπα» του συστήματος, αφού δεν μπορεί να διασφαλιστεί ότι το μειωμένο εισιτήριο θα χρησιμοποιηθεί τελικά από ανήλικο.

Ωστόσο οι άνθρωποι των «ασπρόμαυρων» πήραν την απόφαση να εκδώσουν παιδικά, μειωμένα εισιτήρια, και θα γίνει προσπάθεια αυτό να συμβεί από το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι, με τον Άρη στην Τούμπα.

Πιθανότατα, τα παιδικά εισιτήρια θα αφορούν συγκεκριμένο αριθμό θέσεων και συγκεκριμένες θέσεις ανά παιχνίδι.

Συζήτηση επίσης έγινε και για το θέμα της μεταβίβασης των εισιτηρίων διαρκείας. Παρότι ακόμα είναι θολό το όλο θέμα της μεταβίβασης γενικότερα, στον Δικέφαλο εξετάζουν πιθανές λύσεις και κάνουν ασκήσεις επί χάρτου προκειμένου να βρεθεί λύση. Οι σκέψεις των ανθρώπων του ΠΑΟΚ είναι να βρεθεί καλύτερη δυνατή λύση ώστε να μπορούν να μεταβιβαστούν τα διαρκείας. Ή ακόμη και ο κάτοχος σε παιχνίδια υψηλής ζήτησης να μπορεί να απελευθερώνει τη θέση του, κερδίζοντας κάποια προνόμια (πχ έκπτωση σε αγορές στη μπουτίκ ή στην επόμενη αγορά εισιτηρίου διαρκείας).

Στόχος του ΠΑΟΚ είναι αυξηθεί η πληρότητα του γηπέδου της Τούμπας και ειδικά στις Θύρες 5-6 που είναι και οι τηλεοπτικές και δείχνει άσχημα στην τηλεοπτική εικόνα. Οι άνθρωποι του Δικεφάλου γνωρίζουν πως πλέον στα περισσότερα γήπεδα του κόσμου παλμό δίνουν μόνο τα πέταλα και στις υπόλοιπες θύρες είναι κυρίως θεατές. Στον Δικέφαλο θέλουν να ζωντανέψουν γενικότερα όλο το γήπεδο όπως στα Play Off και για αυτό θα υπάρχουν και διάφορα event εντός και εκτός γηπέδου.

Στον ΠΑΟΚ αντιλαμβάνονται ότι χρειάζεται από την πλευρά μας προσαρμογές και φιλολαϊκές παρεμβάσεις για να παραμείνει η Τούμπα η πιο παθιασμένη έδρα του πλανήτη! Οι «ασπρόμαυροι» τόνιζαν πως δεν είναι οι υπεύθυνοι για τις νέες συνθήκες, αλλά ο Δικέφαλος είναι λαϊκό σωματείο και πρέπει να μοιραζεται το κόστος με τον κόσμο.