Αποκαλύφθηκαν μηνύματα της Ερμόσο στο WhatsApp από το πάρτι στην Ίμπιζα: «Ρούμπεν, μπορείς να πεις στη γυναίκα σου ότι δεν έχω μπικίνι;»

Αποκαλύφθηκαν μηνύματα της Ερμόσο στο WhatsApp από το πάρτι στην Ίμπιζα: «Ρούμπεν, μπορείς να πεις στη γυναίκα σου ότι δεν έχω μπικίνι;»

Sportal newsroom 11:23 - 12.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:47 - 14.08.2024

Νέες εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση της Ερμόσο με τον Ρουμπιάλες, αφού βγήκαν στη φόρα μηνύματα της Ισπανίδας με τον υπεύθυνο του τμήματος marketing της Ομοσπονδίας, στα οποία φαίνεται ότι ο ίδιος ήθελε να αποδείξει πως οι συνομιλίες ήταν για επαγγελματικούς λόγους.

Η υπόθεση του φιλιού του προέδρου της Ισπανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Λουίς Ρουμπιάλες, στην Τζένι Ερμόσο συνεχίζεται. Συγκεκριμένα βγήκαν στη φόρα μηνύματα της Ισπανίδας παίκτριας με τον υπεύθυνο του τμήματος marketing της Ομοσπονδίας, Ρούμπεν Ριβέρο στα οποία φαίνεται ότι ο ίδιος ήθελε να αποδείξει πως οι συνομιλίες ήταν για επαγγελματικούς λόγους. 

Μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών από την Ισπανία, οι παίκτριες της ομάδας πήγαν στην Ίμπιζα για να γιορτάσουν τον τίτλο. Ωστόσο λέγεται ότι κατά τη διάρκεια των διακοπών υπήρξε καταναγκασμός και πίεση από ανθρώπους της Ομοσπονδίας προς την Ερμόσο, μετά το φιλί του Ρουμπιάλες

Στην κατάθεσή του, ο υπεύθυνος του τμήματος της Ομοσπονδίας, Ρούμπεν Ριβέρα, έδειξε μηνύματα με την παίκτρια, με τα οποία ήθελε να δείξει ότι οι συνομιλίες τους είναι καθαρά για επαγγελματικούς λόγους. Πιο αναλυτικά η κουβέντα ξεκίνησε όταν η Ερμόσο ρώτησε τον Ριβέρα αν μπορεί να φέρει μαζί της μία φίλη της, την Άνα Εκιούμπ. 

Η Αλέξια Πουτέγιας κατέθεσε για την πολύκροτη υπόθεση του φιλιού Ρουμπιάλες-Ερμόσο
REST OF THE WORLD

15:14 - 03.10.2023

Η Αλέξια Πουτέγιας κατέθεσε για την πολύκροτη υπόθεση του φιλιού Ρουμπιάλες-Ερμόσο

Η πολύκροτη υπόθεση του φιλιού Ρουμπιάλες-Ερμόσο συνεχίζεται στα δικαστήρια με τις συμπαίκτριες της Ερμόσο να στέκονται για άλλη μία φορά στο πλευρό της και να καταθέτουν ως μάρτυρες υπεράσπισης αρχής γενομένης από την Αλέξια Πουτέγιας.

Κάποια στιγμή η Ισπανίδα ποδοσφαιρίστρια ρώτησε τον Ριβέρα αν μπορεί να πει στη σύζυγό του, ότι δεν έχει μπικίνι, με τον ίδιο να το παίρνει στην πλάκα και να απαντάει ότι το έκανε. 

Υπενθυμίζεται ότι ο Ριβέρα και πριν την κατάθεσή του είχε πει ότι δεν πίεσε κανέναν, την ίδια ώρα που η παίκτρια επιμένει ότι δεχόταν αρκετά μηνύματα. Ανέφερε μάλιστα ότι κατά τη διάρκεια των διακοπών της δεν μπόρεσε να ηρεμήσει ποτέ, λόγω των μηνυμάτων.