Ποινή φυλάκισης 15 μηνών σε πρώην παίκτη του Απόλλωνα Σμύρνης για ναρκωτικά!

Ποινή φυλάκισης 15 μηνών σε πρώην παίκτη του Απόλλωνα Σμύρνης για ναρκωτικά!

Sportal newsroom 21:10 - 08.10.2024 / Ανανεώθηκε: 21:18 - 08.10.2024

Ο Άντονι Στόουκς, που στο παρελθόν είχε αγωνιστεί με τη φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης, τιμωρήθηκε με ποινή φυλάκισης 15 μηνών για ναρκωτικά και επικίνδυνη οδήγηση στο Δουβλίνο.

Σοβαροί μπελάδες για ποδοσφαιριστή, που είχε περάσει από τη χώρα μας πριν από περίπου 6,5 χρόνια!

Ο λόγος για τον Άντονι Στόουκς, ο οποίος ήρθε στην Ελλάδα τον Φεβρουάριο του 2018 για λογαριασμό του Απόλλωνα Σμύρνης και μέτρησε τέσσερις συμμετοχές με τη φανέλα της ομάδας στη Super League.

Ο Νεϊμάρ αγόρασε νησί στη Βραζιλία
SPORT+

08:17 - 08.10.2024

Ο Νεϊμάρ αγόρασε νησί στη Βραζιλία

Ο Νεϊμάρ ξεκίνησε και πάλι προπονήσεις με στόχο την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους, ενώ την ίδια ώρα οι Βραζιλιάνοι αποκάλυψαν πως προχώρησε και σε μία σημαντική επένδυση.

Τώρα, όμως, ο Ιρλανδός πρώην διεθνής επιθετικός βιώνει μία δύσκολη κατάσταση. Συγκεκριμένα, τον Ιανουάριο του 2023 συνελήφθη για επικίνδυνη οδήγηση και του κατασχέθηκε ποσότητα κοκαΐνης. Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της πατρίδας του, το δικαστήριο του επέβαλε ποινή φυλάκισης 15 μηνών!

Ο ίδιος άσκησε έφεση κατά της απόφασης, προκειμένου να μειωθεί η ποινή του, ενώ πλήρωσε εγγύηση ύψους χιλίων ευρώ για να αφεθεί ελεύθερος μέχρι τη νέα εκδίκαση.

Αξίζει να σημειωθεί πως η σχέση του Άντονι Στόουκς με το ποδόσφαιρο σταμάτησε το 2020. Και τώρα έχει περιπέτειες με τον νόμο...