Απορρίφθηκε από την ΑΕΚ και η νέα πρόταση της Μοντερέι για Πινέδα

Πινέδα

i

Ορμπελίν Πινέδα/©intime

Απορρίφθηκε από την ΑΕΚ και η νέα πρόταση της Μοντερέι για Πινέδα

Κώστας Τσίλης 21:38 - 16.08.2024 / Ανανεώθηκε: 21:41 - 16.08.2024

Ο Ηλιόπουλος χωρίς δεύτερη σκέψη απάντησε αρνητικά και στην τρίτη στην σειρά προσπάθεια των Μεξικανών για να αποκτήσουν τον χαφ της ΑΕΚ, ενώ είναι και μακριά από την πραγματικότητα τα δημοσιεύματα περί πίεσης του παίκτη για μεταγραφή

Οι Μεξικανοί "μυρίστηκαν" αναστάτωση στην ΑΕΚ μετά τον σοκαριστικό αποκλεισμό από την Νόα και επιχειρήσαν να το εκμεταλλευτούν, επιστρέφοντας με τρίτη και βελτιωμένη πρόταση για την απόκτηση του Ορμπελίν Πίνεδα. Όμως και πάλι πήραν την ίδια απάντηση, με δυο προηγούμενες φορές που είχαν κτυπήσει την πόρτα της ΑΕΚ για τον Μεξικανό χαφ.

Ο Μάριος Ηλιόπουλος έχει ξεκαθαρίσει πως δεν σκοπεύει να παραχωρήσει τον Πινέδα. Και αυτή ήταν η απάντηση που έδωσε ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ και στην τρίτη πρόταση που έστειλε η Μοντερέι για τον Μεξικανό χαφ. Προφανώς ήταν μια βελτιωμένη πρόταση σε σχέση με τις δυο προηγούμενες. Όμως και αυτή απορρίφθηκε από την διοίκηση της ΑΕΚ.

Μάλιστα η πραγματικότητα είναι, πως σ' αντίθεση μ' ότι έγραφαν οι Μεξικανοί στα ρεπορτάζ του, ο Πινέδα δεν έχει μπει σε καμία διαδικασία να πιέσει την ΑΕΚ για να παραχωρηθεί. Δεν έχει φανεί με την στάση του και την συμπεριφορά του, να έχει αλλάξει τίποτα σε σχέση με την κουβέντα που είχε κάνει ο Μεξικανός χαφ πριν από δέκα μέρες στα Σπάτα με τον Ηλιόπουλο.