Με τρομερό ανάποδο ψαλιδάκι ο Βέλλιος σφράγισε τη νίκη της Τσβόλε (vid)

Το ψαλιδάκι του Βέλλιου

i

© BeFunky

Με τρομερό ανάποδο ψαλιδάκι ο Βέλλιος σφράγισε τη νίκη της Τσβόλε (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 08:49 - 13.05.2023 / Ανανεώθηκε: 16:23 - 14.08.2024

Με ένα ακόμη απίθανο γκολ, ο Απόστολος Βέλλιος «κλείδωσε» τη νίκη της Τσβόλε κόντρα στη Ρόντα κι έφτασε τα 12 τέρματα τη φετινή σεζόν.

Ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές στη νίκη της Τσβόλε ήταν δίχως αμφιβολία ο Απόστολος Βέλλιος. Η ομάδα του υψηλόσωμου φορ υποδέχτηκε τη Ρόντα για τη 37η αγωνιστική της Β΄ κατηγορίας της Ολλανδίας και επικράτησε με 3-1. Οι γηπεδούχοι πήραν σημαντικό προβάδισμα με 2-0, όμως στο 62ο λεπτό η Ρόντα μπήκε και πάλι στο ματς, καθώς μείωσε το σκορ στο 2-1.

Απίθανος Βέλλιος, έκανε χατ-τρικ σε 11 λεπτά και 22 δευτερόλεπτα κι αποθεώθηκε απ' τους οπαδούς της Τσβόλε
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

09:08 - 04.03.2023

Απίθανος Βέλλιος, έκανε χατ-τρικ σε 11 λεπτά και 22 δευτερόλεπτα κι αποθεώθηκε απ' τους οπαδούς της Τσβόλε

Ο Απόστολος Βέλλιος «διέλυσε» την άμυνα της Ντεν Μπος κάνοντας ένα απ’ τα γρηγορότερα χατ-τρικ στην ιστορία του ολλανδικού πρωταθλήματος και συνέχεια πέτυχε και τέταρτο τέρμα.

Στη συνέχεια όμως ανέλαβε δράση ο Βέλλιος, ο οποίος με ένα εντυπωσιακό τρόπο σφράγισε τη νίκη για την ομάδα του. Συγκεκριμένα, ο πρώην φορ της Λαμίας και όχι μόνο, πέρασε ως αλλαγή στο 79΄ και εννιά λεπτά αργότερα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με ένα απίθανο ψαλιδάκι, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1. Με αυτή τη νίκη η Τσβόλε έφτασε τους 82 πόντους, ενώ να θυμίσουμε πως έχει εξασφαλίσει την άνοδο στην Eredivisie, καθώς βρίσκεται στην κορυφή σε ισοβαθμία με την Χέρακλες και στο +15 από την τρίτη Βίλεμ.

Ο Απόστολος Βέλλιος διανύει εξαιρετική σεζόν φέτος κι έχει συμβάλει τα μέγιστα για να έρθει η άνοδος στην πρώτη κατηγορία. Σε 31 συμμετοχές έχει πετύχει 12 γκολ, ενώ έχει μοιράσει και 6 ασίστ. Ο 31χρονος επιθετικός έχει αναγεννηθεί στην Ολλανδία κι αυτός είναι ένας από τους λόγους όπου πριν λίγες μέρες ανανέωσε το συμβόλαιό του για 2+1 χρόνια ακόμη.

Τέλος, να σημειωθεί πως αυτή δεν ήταν πρώτη φορά που ο Βέλλιος σκόραρε με εντυπωσιακό ψαλιδάκι. Πριν τέσσερα χρόνια, η Λαμία υποδέχτηκε τον Ατρόμητο στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της Super League. Σε ένα εντυπωσιακό ματς με πολλά γκολ (2-2), ο τότε φορ των «Περιστεριωτών» είχε ισοφαρίσει στο 79ο λεπτό και είχε διαμορφώσει το τελικό σκορ με ένα απίθανο ψαλιδάκι, το οποίο συζητιέται μέχρι και σήμερα.