Αποθέωση από τους οπαδούς της Σπάρτα Πράγας στον Γιάνκτο μετά τη δημόσια τοποθέτηση του ότι είναι ομοφυλόφιλος (vids)
i

Η είσοδος του Γιάκουμπ Γιάνκτο στον αγωνιστικό χώρο/PrtScr

Αποθέωση από τους οπαδούς της Σπάρτα Πράγας στον Γιάνκτο μετά τη δημόσια τοποθέτηση του ότι είναι ομοφυλόφιλος (vids)

Κώστας Τόπας 11:29 - 20.02.2023 / Ανανεώθηκε: 09:51 - 20.08.2024

Οι οπαδοί της Σπάρτα Πράγας υποδέχθηκαν με τον καλύτερο τρόπο τον Γιάκουμπ Γιάνκτο στον πρώτο του αγώνα, μετά τη δημόσια τοποθέτηση του ότι είναι ομοφυλόφιλος.

Σε μία σπουδαία ενέργεια προχώρησε πριν από μερικές ημέρες, ο 27χρονος μέσος της Σπάρτα Πράγας, ο οποίος αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στην Χετάφε και είναι διεθνής με την Τσεχία, Γιάκουμπ Γιάνκτο. Μέσω ενός βίντεο στα social media μίλησε για αυτό που τον «έτρωγε» και τον υποχρέωνε να ζει στο σκοτάδι όλα αυτά τα χρόνια, ανακοινώνοντας δημόσια ότι είναι ομοφυλόφιλος.

Η πρώην σύζυγός του Μαρκέτα Οτομάνσκα μιλώντας σε Μέσο της Τσεχίας δήλωσε πως είναι περήφανη για την ενέργεά του να αποκαλύψει ότι είναι ομοφυλόφιλος ενώ και ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ στάθηκε στο πλευρό του Γιάνκτο.

Από την πλευρά τους, οι οπαδοί της Σπάρτα Πράγας υποδέχθηκαν με τον καλύτερο τρόπο τον Τσέχο μέσο, στην πρώτη του εμφάνιση, μετά την τοποθέτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι είναι ομοφυλόφιλος. Μόλις πέρασε στον αγωνιστικό χώρο, ο Γιάνκτο εισέπραξε ένα «ζεστό» χειροκρότημα από την κερκίδα και στη συνέχεια άκουσε συνθήματα υπέρ του από τους οπαδούς που βρέθηκαν στη εξέδρα.