Αποθέωση Κουκουρέγια για Μεντιλίμπαρ: «Του χρωστάω την καριέρα μου»

Φωτ. IMAGO

Αποθέωση Κουκουρέγια για Μεντιλίμπαρ: «Του χρωστάω την καριέρα μου»

Ελένη Ανδρικοπούλου 09:41 - 11.09.2024 / Ανανεώθηκε: 09:45 - 11.09.2024

Ο 26χρονος Ισπανός αμυντικός Μαρκ Κουκουρέγια σε συνέντευξη που παραχώρησε σε Μέσο της πατρίδας του μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον προπονητή του Ολυμπιακού, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Ο Μαρκ Κουκουρέγια σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «Iusport» αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στον προπονητή του Ολυμπιακού, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και στην επιρροή που είχε ο Βάσκος κόουτς στην καριέρα του.

Σε ερώτηση σε ποιον προπονητή χρωστάει τα περισσότερα, ο άσος της Τσέλσι και Πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Ισπανίας απάντησε δίχως δεύτερη σκέψη:

«Στον Μεντιλίμπαρ. Ήταν εκείνος που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω στην Primera Division. Πόνταρε σε εμένα, όταν άλλοι δεν με πίστευαν. Μου έδωσε μεγάλη αυτοπεποίθηση. Έχω μια πολύ ωραία ανάμνηση από την πρώτη μου σεζόν στην Primera Division».

Να σημειώσουμε πως ο Μαρκ Κουκουρέγια έκανε το ντεμπούτο του στη La Liga με τη φανέλα της Εϊμπάρ στις 25 Σεπτεμβρίου 2018 σε ηλικία 20 ετών 2 μηνών και τριών ημερών στο ματς με την Εσπανιόλ. Για την ιστορία η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ηττήθηκε με 1-0.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!