Απρόοπτο με Κάλενς, άλλαξε το ταξίδι του στην Ολλανδία

Κάλενς

i

Άλεξ Κάλενς/©intime

Απρόοπτο με Κάλενς, άλλαξε το ταξίδι του στην Ολλανδία

Κώστας Τσίλης 11:24 - 08.07.2024 / Ανανεώθηκε: 11:25 - 08.07.2024

Εξαιτίας ενός προβλήματος που προέκυψε με τις πτήσεις, ο Περουβιανός κεντρικός αμυντικός θα έρθει εδώ στο Μπουργκ αύριο και όχι σήμερα όπως ήταν προγραμματισμένο

Μετά τις χθεσινές αφίξεις του Βίντα, του Γκατσίνοβιτς και του Σιμάνσκι εδώ στο Μπούργκ Χάαμσταντ, ο Ματίας Αλμέιδα περίμενε σήμερα και τον Άλεξ Κάλενς. Όμως προέκυψε μια αναποδιά και το πρόγραμμα του Περουβιανού κεντρικού αμυντικού, χρειάστηκε να αλλάξει.

Μετά τους Περέιρα, Κοϊτά και Στρακόσια, η ΑΕΚ φορτσάρει για φορ και αριστερό μπακ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:04 - 08.07.2024

Μετά τους Περέιρα, Κοϊτά και Στρακόσια, η ΑΕΚ φορτσάρει για φορ και αριστερό μπακ

Η Ένωση ολοκληρώνει τα διαδικαστικά και τελειώνει με τον Αργεντινό μέσο, τον Μαυριτανό μεσοεπιθετικό και τον Αλβανό τερματοφύλακα και προχωρά για να κλείσει τις δυο επόμενες μεταγραφικές της προτεραιότητες

Εξαιτίας ενός προβλήματος με τις πτήσεις από το Περού, ο αμυντικός της ΑΕΚ δεν θα καταφέρει να ταξιδέψει σήμερα στην Ολλανδία όπως ήταν προγραμματισμένο. Το ταξίδι θα το κάνει αύριο και ως εκ τούτου επί της ουσίας θα προλάβει μόνο μια προπόνηση εδώ στο Μπουργκ, θα παρακολουθήσει το φιλικό της Τετάρτης και θα επιστρέψει στην Αθήνα μαζί με την αποστολή της ΑΕΚ την Πέμπτη.

Τουλάχιστον θα υπάρξει μια άφιξη σήμερα στην Ολλανδία. Θα έρθει εδώ στο Μπουργκ ο νέος εργοφυσιολόγος της ΑΕΚ, ο Δημήτρης Στεργιόπουλος. Και αυτό προκειμένου να πιάσει δουλειά άμεσα και να είναι κατευθείαν μαζί με την ομάδα.