Απρόοπτο στον ΠΑΟΚ πριν τον Άρη

Ράζβαν Λουτσέσκου

i

© Intime

Απρόοπτο στον ΠΑΟΚ πριν τον Άρη

Μάνος Τσαλγατίδης 21:21 - 28.09.2024 / Ανανεώθηκε: 08:36 - 29.09.2024

Απουσία για ΠΑΟΚ και Λουτσέσκου ενόψει του αγώνα με τον Άρη.

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για τον ΠΑΟΚ ενόψει του αγώνα με τον Άρη, καθώς ο Ομάρ Κόλεϊ ολοκλήρωσε τον αγώνα με την Γαλατασαράι με ενοχλήσεις και δεν κατάφερε να τις ξεπεράσει.

Επίσης, εκτός παραμένουν οι Μπράντον και Τσιφτσής. Ο Ισπανός φορ δούλεψε ατομικά λόγω του πόνου στην ποδοκνημική, ενώ ο Έλληνας τερματοφύλακας υποβλήθηκε σε θεραπεία εξαιτίας του groin pain.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Έτοιμοι για μία ακόμα μάχη! Παίκτες και τεχνικό επιτελείο ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της Τούμπας κόντρα στον Άρη για την 6η αγωνιστική της Stoiximan Super League 2024-25.

Η τελευταία προπόνηση της ομάδας διεξήχθη στο γήπεδο της Τούμπας κι ήταν αφιερωμένη στις τελευταίες τακτικές λεπτομέρειες ενόψει του αγώνα της Κυριακής, ενώ ειδικό πρόγραμμα έγινε και για τις στατικές φάσεις.

Ο Ομάρ Κόλεϊ δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που είχε από το παιχνίδι στην Κωνσταντινούπολη κι έμεινε εκτός προπόνησης, καθώς υποβλήθηκε σε θεραπεία. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει και στους Μπράντον Τόμας και Αντώνη Τσιφτσή. Ο Ισπανός φορ δούλεψε ατομικά, ενώ ο Έλληνας τερματοφύλακας υποβλήθηκε σε θεραπεία.

Αναλυτικά οι παίκτες που βρίσκονται στην αποστολή για το παιχνίδι της Τούμπας είναι οι:

Κοτάρσκι, Μπαλωμένος, Σάστρε  Όττο  Κεντζιόρα, Λόβρεν, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Μπακαγιόκο  Καμαρά, Σβαμπ, Οζντόεφ, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Τάισον, Σορετίρε, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Τισουντάλι, Τσάλοφ».