Αράο: Η Βάσκο Ντα Γκάμα ζήτησε πληροφορίες για τον χαφ του Παναθηναϊκού

Γουίλιαν Αράο

i

Intime

Αράο: Η Βάσκο Ντα Γκάμα ζήτησε πληροφορίες για τον χαφ του Παναθηναϊκού

Λάμπρος Γκαραγκάνης 13:27 - 25.08.2024 / Ανανεώθηκε: 13:31 - 25.08.2024

Δημοσίευμα από τη Βραζιλία θέτει ως μεταγραφικό στόχο της Βάσκο Ντα Γκάμα τον πολυσύνθετο μεσοαμυντικό του Τριφυλλιού Γουίλιαν Αράο.

Το ενδιαφέρον της Βάσκο Ντα Γκάμα για τον 32χρονο Αράο γνωστοποίησε το Portal Vascaino από τη Βραζιλία, αναφέροντας ότι ο πολύπειρος μεσοαμυντικός βρίσκεται στο στόχαστρο της συγκεκριμένης ομάδας. Η οποία, μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ ρώτησε για το status του στον Παναθηναϊκό.

Το δημοσίευμα αναφέρει χαρακτηριστικά: «Στην προσπάθειά της για να ενισχυθεί, η Βάσκο εξερευνά την κατάσταση του μέσου Αράο, πολυπρωταθλητή παίκτη με τη Φλαμένγκο. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του δημοσιογράφου Φάμπιο Τόρες, ρώτησε για τον Γουίλιαν Αράο που τώρα αγωνίζεται στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό. Η πληροφορία επιβεβαιώνεται από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή.

Η έρευνα για το status του Αράο έγινε στην εκκίνηση της μεταγραφικής περιόδου. Δεν υπάρχει επίσημη πρόταση, αλλά ο παίκτης παραμένει στο ραντάρ της Βάσκο Ντα Γκάμα για αυτή τη σεζόν. Έχει παίξει σε μεγάλα κλαμπ της Βραζιλίας, όπως η Κορίνθιανς, η Φλαμένγκο και η Μποταφόγκο. Είναι βετεράνος και έχει κερδίσει παντού πολλούς τίτλους».

Ο Αράο βρίσκεται σε χρονιά ολοκλήρωσης του υπάρχοντος συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό και πρέπει να θεωρείται δεδομένη η προσέγγιση του αθηναϊκού συλλόγου προς την πλευρά του παίκτη για επέκταση. Σταθερά, από τον Αύγουστο του 2023, που φόρεσε τα πράσινα είναι από τους πιο σταθερούς σε απόδοση παίκτες. Βοηθώντας στη μεσαία γραμμή, αλλά προσφέροντας πολύτιμες υπηρεσίες στο κέντρο της άμυνας όποτε του ζητηθεί από τον εκάστοτε προπονητή.