Αράο: «Κάναμε πολλά λάθη - Εμείς δεν κοιτάμε τους άλλους»

Ουίλιαν Αράο

i

© Intime

Αράο: «Κάναμε πολλά λάθη - Εμείς δεν κοιτάμε τους άλλους»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 23:23 - 26.11.2023 / Ανανεώθηκε: 11:43 - 14.08.2024

Δείτε τα όσα δήλωσε ο Ουίλιαν Αράο μετά την ήττα του Παναθηναϊκού κόντρα στον Άρη.

Στο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, ο Άρης πήρε τη νίκη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κόντρα στον Παναθηναϊκό με 2-0 κι έβαλε... φωτιά στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς πλήρωσε ακριβά τα λάθη της κι έτσι μείωσε τη διαφορά από τους διώκτες της σε ότι αφορά τη μάχη του τίτλου.

Στις δηλώσεις του στην κάμερα της Nova μετά το ματς, ο Ουίλιαν Αράο ανέφερε πως η ομάδα πρέπει να βελτιωθεί και να κάνει λιγότερα λάθη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: 

«Δε συμφωνώ και θα πω πως παίξαμε με ένα τρόπο που δημιουργήσαμε ευκαιρίες, όμως δεχθήκαμε γκολ. Στην επανάληψη δεν κάναμε αυτό που έπρεπε και ο αντίπαλος εκμεταλλεύτηκε τα δικά μας λάθη. Είναι αλήθεια κάναμε λάθη. Ήταν πολλά, πήραμε λάθος αποφάσεις, πρέπει να βελτιωθούμε». 

Για το ότι έχασε το +4 και την απόδοση στα ντέρμπι: «Η αλήθεια είναι πως έτσι έχουν τα πράγματα. Ήξερα πως είναι δύσκολη έδρα εδώ. Εμείς δεν κοιτάμε τους άλλους όμως, θέλουμε να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια, σήμερα δε τα καταφέραμε. Βεβαίως ήταν ένας αγώνας απέναντι σε κάποιους από τους αντιπάλους που είναι ντέρμπι. Χάσαμε τους τρεις βαθμούς, πρέπει να παίξουμε καλύτερα και να έχουμε θετικά αποτελέσματα στη συνέχεια».

🔴Άρης - Παναθηναϊκός 2-0: Sportal Sunday Live με όλο το ρεπορτάζ & είδηση για Πετρούσεφ - Ολυμπιακό