Αράο: «Χρειαζόμαστε γαλήνη και ηρεμία»

Ο Γουίλιαν Αράο

i

Intime

Αράο: «Χρειαζόμαστε γαλήνη και ηρεμία»

Sportal newsroom 21:16 - 21.09.2024 / Ανανεώθηκε: 21:22 - 21.09.2024

Ο Γουίλιαν Αράο μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV, πριν το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό, εξηγώντας τι χρειάζεται ο Παναθηναϊκός για να παίρνει αποτελέσματα και να εκπληρώνει τους στόχους του.

Ο Βραζιλιάνος μεσοαμυντικός είναι ένας από τους πιο επιδραστικούς παίκτες στο ρόστερ του Τριφυλλιού. Μιλώντας στη συνδρομητική τηλεόραση, εξήγησε που πρέπει να βελτιωθεί το Τριφύλλι και την ηρεμία που χρειάζεται στο παιχνίδι του, ώστε να έρθουν τα προσδοκώμενα αποτελέσματα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γουίλιαν Αράο, στην κάμερα της Cosmote TV:

«Θα πρέπει να πω ότι δεν υπάρχουν αδύναμες ομάδες σε αυτό το Πρωτάθλημα. Το είδαμε εμείς, ειδικά όταν γνωρίσαμε την ήττα από μία εξ αυτών. Άρα πρέπει να έχουμε σεβασμό απέναντι σε όλους τους αντιπάλους. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι κάθε φορά να παίζουμε όσο γίνεται ολοένα και καλύτερα.

Να είμαστε πιο έτοιμοι, να έχουμε καλύτερη ποιότητα και κυρίως ηρεμία. Διότι ένα γκολ δεν έρχεται στα πρώτα τρία ή στα πρώτα πέντε λεπτά. Πολλές φορές δεν έρχεται καν ούτε στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου. Άρα χρειαζόμαστε γαλήνη και ηρεμία, ψάχνοντας τους χώρους και βλέποντας τα αδύναμα αλλά και τα δυνατά σημεία του αντιπάλου. Θα πρέπει να κάνουμε αυτό που πρέπει, για να μπορέσουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι.

Πρέπει να βρεθούμε στις θέσεις μας στη μεσαία γραμμή πιο κοντά. Να γίνουμε πιο συμπαγείς, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να κάνουμε μπαλιές τριάντα μέτρων. Αν είσαι σε σωστή θέση, ακόμη και με μια πάσα δέκα μέτρων μπορείς να φέρεις καλύτερα αποτελέσματα. Είναι κάτι το οποίο το ξέρουμε, είναι κάτι το οποίο το δουλεύουμε στις προπονήσεις και στο οποίο θα βελτιωθούμε».