Η Ομόνοια εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Αραούχο

Αραούχο

i

©intime

Η Ομόνοια εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Αραούχο

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 11:35 - 05.08.2024 / Ανανεώθηκε: 11:35 - 05.08.2024

Ο Σέρχιο Αραούχο αποτελεί έναν από τους μεταγραφικούς στόχους της Ομόνοιας.

Ο κύκλος του Σέρχιο Αραούχο στην ΑΕΚ έκλεισε και πλέον ο «Τσίνο» κυκλοφορεί ελεύθερος και... ωραίος. Ο ίδιος δεν έχει βρει ακόμα τον επόμενο σταθμό της σπουδαίας καριέρας του και προπονείται με μία ομάδα Δ΄ κατηγορίας στην Ισπανία.

Όσον αφορά στο μέλλον του, μία από τις ομάδες που εξετάζουν σοβαρά την περίπτωσή του είναι η Ομόνοια, η οποία θέλει να τον εντάξει στο ρόστερ της. Ο Βάλντας Νταμπράουσκας έχει βάλει στο... μάτι τον πρώην επιθετικό της Ένωσης κι έχει ανάψει το πράσινο φως για την απόκτησή του, με σκοπό να ανεβάσει την ποιότητα στη γραμμή κρούσης.

Το τέλος του Αραούχο και το αποχαιρετιστήριο μήνυμα

Ο Σέρχιο Αραούχο αποχώρησε από την ΑΕΚ, με την οποία έγραψε ιστορία. Ο Αργεντίνος αποτέλεσε έναν από τους ηγέτες της σύγχρονης εποχής, πανηγύρισε τίτλους κι έκανε τη διαφορά με τον Δικέφαλο στο στήθος. Συνολικά κατέγραψε 179 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό 48 γκολ και 25 ασίστ.

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Αραούχο ήταν μέσα από την ψυχή του, μακροσκελές και με αλληλουχία φωτογραφιών καθόλου τυχαία. Με τους τίτλους του, με τις μεγάλες του στιγμές, με τους φίλους.

«Σήμερα σας γράφω με ανάμεικτα συναισθήματα για να σας ανακοινώσω την αποχώρησή μου από την ομάδα. Ήταν τιμή υπερηφάνεια να εκπροσωπώ την ΑΕΚ και να φοράω τη φανέλα με τιμή όσο ήμουν εδώ.

Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες που ήταν μέρος αυτής της εμπειρίας. Τους συμπαίκτες μου, σας ευχαριστώ για την υποστήριξη, έκανα εξαιρετικούς φίλους. Τους προπονητές και τους μάνατζερ και τους εργάτες της ομάδας, σας ευχαριστώ για τις συμβουλές και όλα αυτα που με μάθατε, με έκαναν να εξελιχθώ ως ποδοσφαιριστής.

Και κυρίως, στους οπαδούς της ΑΕΚ, είστε η καρδιά και η ψυχή αυτής της ομάδας. Ευχαριστώ για την υποστήριξη και την αγάπη που μου δώσατε όλα αυτά τα χρόνια, χωρίς εσάς δεν θα ήταν τίποτα πιθανό.

Όσα πέρασα στην ΑΕΚ θα είναι πέρα από κάθε αμφιβολία αξέχαστα στην καριέρα μου. Θα κουβαλάω πάντα αυτά τα χρώματα στην καρδιά μου, τις στιγμές που έζησα και την αγάπη που πήρα. Λεω αντίο με ευγνωμοσύνη και σεβασμό, ξέροντας πως πάντα θα σας έχω μαζί μου στο μυαλό μου και στην καρδιά μου. Ευχαριστώ για τα πάντα».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!