Έγινε η νύχτα μέρα στο Μπουένος Άιρες για τους Πρωταθλητές: Η απίστευτη υποδοχή της Αργεντινής για την κατάκτηση του Copa America (vid)

Έγινε η νύχτα μέρα στο Μπουένος Άιρες για τους Πρωταθλητές: Η απίστευτη υποδοχή της Αργεντινής για την κατάκτηση του Copa America (vid)

Δημήτρης Χούπης 10:00 - 16.07.2024

Οι οπαδοί της Αργεντινής επιφύλαξαν μια τρομερή υποδοχή στους Πρωταθλητές Λατινικής Αμερικής, με τα πυροτεχνήματα να κάνουν τη νύχτα μέρα στο Μπουένος Άιρες.

Η Αργεντινή έχει πάρει το... κολάι και κατέκτησε το δεύτερο σερί Copa America, αλλά και τον 4ο σερί διεθνή τίτλο. Η «Αλμπισελέστε» στον τελικό του Μαϊάμι νίκησε στην παράταση με 1-0 την Κολομβία, με τον Λαουτάρο Μαρτίνες να σκοράρει στο 112ο λεπτό.

Ο επιθετικός της Ίντερ με ένα ωραίο πλασέ στην παράταση έδωσε τη νίκη στην ομάδα του Λιονέλ Σκαλόνι, η οποία είδε να σηκώνει ένα ακόμα τρόπαιο χωρίς τον Μέσι, που είχε αποχωρήσει ως τραυματίας από το γήπεδο αρκετά νωρίτερα.

Οι παίκτες της αποστολής όταν επέστρεψαν στην πατρίδα τους, γνώρισαν μια τρομερή υποδοχή στο αεροδρόμιο από τους οπαδούς της ομάδας. Η νύχτα έγινε μέρα με τα πυροτεχνήματα να φωτίζουν τον ουρανό του Μπουένος Άιρες και τα χιλιάδες χαρτάκια να κάνουν ακόμα πιο εντυπωσιακή την ατμόσφαιρα.

Οι παίκτες από τη μεριά τους, έδειχναν να το απολαμβάνουν αφού τραβούσαν βίντεο και φωτογραφίες με τα κινητά τους, την τρομερή υποδοχή που τους επιφύλασσαν οι συμπατριώτες τους.

Η Αργεντινή μετά το 2021 και την κατάκτηση του Copa America, έχει πάρει ακόμα τρεις τίτλους. Το Finalissima απέναντι στην Ιταλία, το Μουντιάλ απέναντι στη Γαλλία το 2022, αλλά και το δεύτερο σερί Copa America στις ΗΠΑ.