Τρέλα και παράνοια για τους παγκόσμιους πρωταθλητές: Ολα όσα συνέβησαν στη θριαμβευτική υποδοχή (vids)
i

Οι πανηγυρισμοί της «Αλμπισελέστε» πάνω στο ανοιχτό λεωφορείο/©Photo by Rodrigo Valle/Getty Images/Ideal Images

Τρέλα και παράνοια για τους παγκόσμιους πρωταθλητές: Ολα όσα συνέβησαν στη θριαμβευτική υποδοχή (vids)

Κώστας Τόπας 10:22 - 20.12.2022 / Ανανεώθηκε: 11:03 - 20.08.2024

Η αποστολή της εθνικής Αργεντινής προσγειώθηκε στο Μπουένος Άιρες και ο Λιονέλ Μέσι με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του έτυχαν συγκλονιστικής υποδοχής στο αεροδρόμιο από ένα εκατομμύριο και πλέον Αργεντινούς!

Η Αργεντινή σκαρφάλωσε στην κορυφή του κόσμου, επικρατώντας της Γαλλίας στον πιο συγκλονιστικό τελικό όλων των εποχών στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Το πρωί της Τρίτης (20/12) έφτασε η στιγμή για τον Λιονέλ Σκαλόνι και τους παίκτες του να γιορτάσουν, με την αποστολή της «Αλμπισελέστε» να φτάνει στο Μπουένος Άιρες και να αποθεώνεται από εκατοντάδες οπαδούς της.

Ο Λιονέλ Μέσι με το τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου στην αγκαλιά του

Ο Λιονέλ Μέσι ήταν ο πρώτος που βγήκε από το αεροπλάνο κρατώντας στην αγκαλιά του το βαρύτιμο τρόπαιο. Πίσω από τον «Λίο» ήταν οι υπόλοιποι συμπαίκτες του, με όλη την αποστολή να επιβιβάζεται κατόπιν σε ανοιχτό πούλμαν ώστε να τους μεταφέρει στην πλατεία Οβελίσκου.

Αποθέωση από τους τρελαμένους φίλους της «Αλμπισελέστε»

Το διώροφο ανοιχτό λεωφορείο της Αργεντινής ξεκίνησε την διαδρομή του, με κατεύθυνση την πλατεία Οβελίσκου όπου θα κορυφωθεί το μεγάλο πάρτι, με χιλιάδες τρελαμένους φίλους της «Αλμπισελέστε» να το ακολουθούν και να ζητωκραυγάζουν για τους ήρωές τους.

Ο Μέσι «ντρίμπλαρε» μέχρι και καλώδια

Οι Μέσι, Ντε Πολ, Ντι Μαρία, Παρέδες και Οταμέντι γλίτωσαν παρά τρίχα από σοβαρό τραυματισμό τη στιγμή που κάθονταν στο πίσω μέρος της οροφής του πούλμαν. Μάλιστα, παρόλο που οι συμπαίκτες του έσκυψαν, ο Παρέδες βρήκε στα καλώδια προσφέροντας μία αστεία στιγμή, με αποτέλεσμα να του πέσει το καπέλο στον δρόμο.

Οπαδός σκαρφάλωσε σε στύλο για να δει του παίκτες στο πούλμαν

Οι Αργεντινοί «πλημμύρισαν» την Plaza de la Republica για να υποδεχτούν τον Λιονέλ Μέσι και τους υπόλοιπους πρωταθλητές κόσμου. Ενας εξ αυτών βρήκε το θάρρος να σκαρφαλώσει σε στύλο φωταγώγησης, προκειμένου να δει από καλύτερη οπτική γωνία τους θριαμβευτές στο πούλμαν της αποστολής, που ήταν κολλημένο ανάμεσα στο αμέτρητο πλήθος.

Ο Ντε Πολ έβγαλε την σέλφι της ζωής του

Ο Ροντρίγκο Ντε Πολ πήρε στα χέρια του το βαρύτιμο τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου και πανηγύριζε τραγουδώντας συνθήματα για την «Αλμπισελέστε». Ο μέσος της Ατλέτικο, φρόντισε να αποτυπώσει αυτή τη μαγική στιγμή και σε φωτογραφία, με τον κόσμο της Αργεντινής τον αποθεώνει κάτω από το λεωφορείο και να ζητωκραυγάζει το όνομά του.

Η άφιξη της Αργεντινής στα γραφεία της AFA

H σύντροφος του Χουλιάν Άλβαρες, Εμίλια Φερέρο, δημοσίευσε ένα εντυπωσιακό βίντεο με το ανοιχτό λεωφορείο της εθνικής Αργεντινής, τη στιγμή της άφιξής του στα γραφεία της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας. Παρά το γεγονός ότι στην Αργεντινή ήταν 5 το πρωί το πάρτι συνεχιζόταν με ξέφρενους ρυθμούς