Ολοι είχαν άγχος και ο Μέσι ήταν χαλαρός πριν τον μεγάλο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου (vid)

Λιονέλ Μέσι

i

PrtScr

Ολοι είχαν άγχος και ο Μέσι ήταν χαλαρός πριν τον μεγάλο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου (vid)

Κώστας Τόπας 10:50 - 18.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:12 - 14.08.2024

Ενα χρόνο μετά, νέα πλάνα από τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου μεταξύ Αργεντινής και Γαλλίας, είδαν το φως της δημοσιότητας.

Σαν σήμερα πριν από ακριβώς έναν χρόνο, η Αργεντινή έγραψε ιστορία. Η «Αλμπισελέστε» με «ηγέτη» τον Λιονέλ Μέσι επικράτησε 4-2 της Γαλλίας στα πέναλτι (3-3 παράταση) και κατέκτησε το Μουντιάλ για τρίτη φορά στην ιστορία της. 

Τότε οι Αργεντινοί περίμεναν 13.321 ημέρες για να πατήσουν ξανά στην κορυφή του κόσμου. Από τον θρίαμβο της ομάδας του Ντιέγκο Μαραντόνα στο Μεξικό το 1986, ακολούθησαν πίκρες, αποτυχίες, δύο χαμένοι τελικοί το 1990 και το 2014 και πολλά δάκρυα. Ήρθε όμως το πλήρωμα του χρόνου και η δικαίωση για μια χώρα που ζει και αναπνέει για το ποδόσφαιρο. Το τρίτο Μουντιάλ μετά το 1978 και το 1986, έγινε κτήμα της Αργεντινής το 2022 στο ιστορικό πρώτο χειμερινό Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Ενα χρόνο αργότερα, αποκαλύφθηκαν νέα βίντεο λίγο πριν την είσοδο των δύο φιναλίστ στον αγωνιστικό χώρο του «Λουσαΐλ» στο Κατάρ. Οι παίκτες της «Αλμπισελέστε» εμφανώς αγχωμένοι βγαίνουν ένας-ένας από τα αποδυτήρια και παίρνουν θέση για τον μεγάλο τελικό. 

Ολα τα φώτα φυσικά ήταν στραμμένα στον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος αφού πρώτα χαιρέτησε τον Ουσμάν Ντεμπελέ, τον Αντουάν Γκριεζμάν, στη συνέχεια τα είπε και με τον Κιλιάν Εμπαπέ. Παίκτες με τους οποίους μοιράστηκε τα ίδια αποδυτήρια σε Μπαρτσελόνα και Παρί Σεν Ζερμέν, αντίστοιχα.

Σε αντίθεση με τους υπόλοιπους παίκτες της Αργεντινής, ο «Pulga» ήταν χαλαρός, ευδιάθετος και φαινόταν σίγουρος για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Οπως κι έγινε.

🔴Baladeros LIVE: Ο Μπρινιόλι στον... τάκο, ο ΠΑΟΚ κορυφή και η ευκαιρία για ΑΕΚ & Ολυμπιακό

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο