Άρης: Άλλο ματς, άλλη προσέγγιση ίδια η ανάγκη
i

Καμάτσο/©Intime

Άρης: Άλλο ματς, άλλη προσέγγιση ίδια η ανάγκη

Αλέξης Σαββόπουλος 10:16 - 09.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:16 - 14.08.2024

Σχήμα με τρία χαφ και τον Καμάτσο στην κορυφή της επίθεσης ετοιμάζει ο Τερζής για το αποψινό παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Οι απαιτήσεις της αναμέτρησης στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ επιβάλλουν και μια κάπως διαφορετική προσέγγιση από τον προπονητή του Άρη. Σφιχτό κέντρο και ταχύτητα στην επίθεση, ώστε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που θα του δοθούν στο ανοικτό γήπεδο. Αυτό, εκτός απροόπτου σημαίνει ότι θα δούμε ένα σχήμα με τρία χαφ. Ο Νταμπό θα προστεθεί δίπλα στον Ετέμπο και ο Νταρίντα να προωθηθεί λίγο πιο μπροστά.

Ανεπιθύμητος στη Λεχ Πόζναν ο διαιτητής του αγώνα ΑΕΚ – Άρης, διότι δεν απέβαλε τον Τριανταφυλλόπουλο (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:08 - 08.04.2023

Ανεπιθύμητος στη Λεχ Πόζναν ο διαιτητής του αγώνα ΑΕΚ – Άρης, διότι δεν απέβαλε τον Τριανταφυλλόπουλο (vid)

Ο Πάβελ Ρατσκόφσκι, ο οποίος θα διευθύνει την αναμέτρηση ΑΕΚ – Άρης, σύμφωνα με πολωνικά ΜΜΕ δεν θα παίξει ξανά σε αγώνα της Λεζ Πόζναν, διότι δεν έδειξε κόκκινη κάρτα στον Κώστα Τριανταφυλλόπουλο.

Στην άμυνα είναι πιθανό να υπάρξουν τρεις αλλαγές. Ο Κουέστα έχει περισσότερες πιθανότητες αυτή τη φορά για να επιστρέψει στο βασικός σχήμα. Ο Πίρσμαν θα είναι αντί του Μαζικού αριστερά ενώ Οντουμπάτζο και Εμπακατά διεκδικούν τη θέση δεξιά με το δίδυμο Μπράμπετς-Φαμπιάνο να παραμένει ακλόνητο.

Στην επίθεση ο Άρης θα χρειαστεί ευελιξία και ένα πολύ πιθανό σενάριο είναι να δούμε τον Καμάτσο ως… ψεύτο εννιάρι, με τους Πάλμα και Ιτούρμπε στις πλευρές. Όποιοι και αν επιλεγούν πάντως, το κλειδί για τον Άρη είναι η αποφυγή των λαθών, η συγκέντρωση και η ισορροπία που απουσιάζει στο εύρος του 90λεπτου.