Άρης: Άσχημα νέα για Ρουπ- Μετά το Πάσχα η επιστροφή του
i

Ρουπ/©Intime

Άρης: Άσχημα νέα για Ρουπ- Μετά το Πάσχα η επιστροφή του

Αλέξης Σαββόπουλος 15:01 - 30.03.2023 / Ανανεώθηκε: 17:30 - 14.08.2024

Πρόβλημα στον τένοντα που απαιτεί ειδική θεραπεία με ενέσεις για τον Γερμανό που θα μείνει τουλάχιστον άλλες τρεις εβδομάδες εκτός.

Καθόλου ευχάριστα δεν είναι τα νέα που έρχονται από τη Γερμανία αναφορικά με τον τραυματισμό του Λούκας Ρουπ και τον χρονικό ορίζοντα της επιστροφής του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Άρη. Ο Ρουπ επισκέφτηκε τον γιατρό της Άιντραχτ ο ποιος τον υπέβαλε σε νέες εξετάσεις οι οποίες έδειξαν ότι τη πρόβλημα που αντιμετωπίζει είναι στον τένοντα του δικεφάλου του ποδιού του που δεν του επιτρέπει ακόμη να προπονηθεί αφού ελλοχεύει ο κίνδυνος υποτροπής.

Μάλιστα του συνέστησε να κάνει μια ειδική ένεση που θα τον βοηθήσει στην επούλωση πριν επιστρέψει στην Ελλάδα. Τα νέα δεδομένα αναπόφευκτα παρατείνουν και τον χρόνο της επιστροφής του στη δράση. Αυτός υπολογίζεται σε τρεις εβδομάδες, πράγμα που σημαίνει ότι πιθανότατα χάνει και τα τέσσερα επόμενα παιχνίδια με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και Βόλο. Δηλαδή ολόκληρο τον πρώτο γύρο τον Playoffs και η επιστροφή του πάει για μετά το Πάσχα. Μια πολύ άσχημη εξέλιξη τόσο για τον ίδιο τον παίκτη που είναι… σκασμένος όσο και για τον Τερζή που δεν μπορεί να προσμένει άμεσα στην επιστροφή του 32χρονου μέσου.