Αρης: Βέλεθ και τραυματισμοί, έννοιες αλληλένδετες
i

©intime

Αρης: Βέλεθ και τραυματισμοί, έννοιες αλληλένδετες

Αλέξης Σαββόπουλος 08:20 - 11.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:49 - 14.08.2024

Με αφορμή το νέο σοβαρό μυϊκό τραυματισμό του Ισπανού αμυντικού, το Sportal, θυμάται το βεβαρυμμένο ιατρικό παρελθόν του 32χρονου.

Φραν Βέλεθ και μυϊκοί τραυματισμοί τείνουν πια να γίνουν έννοιες απόλυτες συνυφασμένες. Ο Ισπανός αμυντικός, όσο καλός ποδοσφαιριστής είναι, άλλο τόσο επιρρεπής είναι σε τραυματισμούς και ως επί το πλείστον, μυϊκούς. Θλάσεις για την ακρίβεια, σαν αυτή που αποκόμισε στη μίνι προετοιμασία του Αρη στην Πτολεμαΐδα, πριν καλά-καλά προλάβει να αγωνιστεί με την φανέλα των κιτρινόμαυρων. Με τη διαφορά ότι αυτή, μοιάζει να είναι η πιο σοβαρή από όλες τις προηγούμενες.

Στον Αρη βέβαια, γνωρίζουν από πρώτο χέρι την ευπάθεια που έχει ο 32χρονος αμυντικός στους τραυματισμούς. Στα δυο χρόνια που φόρεσε τη φανέλα της ομάδας της Θεσσαλονίκης, στο πρώτο πέρασμά του, δεν ήταν λίγες οι φορές που οι προπονητές του, στερήθηκαν τις υπηρεσίες του. Για την ακρίβεια είχε υποστεί τέσσερις θλάσεις σε διάστημα μικρότερο του ενός χρόνου.

Στην πρώτη του σεζόν στην Ελλάδα, ο Βέλεθ είχε τραυματιστεί αρχικά στον εντός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, αγωνίστηκε απέναντι στον ΠΑΟΚ αλλά υπέστη υποτροπή. Ακολούθησε η διάταση στον αγώνα του Κυπέλλου με τον Εργοτέλη και στη συνέχεια ο τραυματισμός του στον εκτός έδρας αγώνα με τη Λάρισα. Τη δεύτερη χρονιά, ο πιο χαρακτηριστικός τραυματισμός του ήταν στον πρώτο αγώνα με την Μόλντε που ήταν συνολικά ο έκτος στο ίδιο διάστημα..

Απάντηση Σουλεϊμάνοφ για την ανάρτηση υπέρ της Παλαιστίνης: «Δεν ξέρω πως να αποκαλέσω αυτούς που πιστεύουν ότι υποστηρίζω τη Χαμάς»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:43 - 10.10.2023

Απάντηση Σουλεϊμάνοφ για την ανάρτηση υπέρ της Παλαιστίνης: «Δεν ξέρω πως να αποκαλέσω αυτούς που πιστεύουν ότι υποστηρίζω τη Χαμάς»

Ο Σάπι Σουλεϊμάνοφ μέσω ενός story στο Instagram απάντησε σε όλους όσους πίστεψαν ότι η προηγούμενη ανάρτησή του ήταν υπέρ της Χαμάς, ενώ τόνισε πως θέλει οι άνθρωπο να ζουν σε ένα περιβάλλον ειρήνης.

Προβλήματα μυικής φύσης αντιμετώπισε και όταν πήγε στον Παναθηναικό. Για την ακρίβεια δεν αγωνίστηκε συνολικά σε 8 αναμετρήσεις την πρώτη του χρονιά στο τριφύλλι, με σαφώς καλύτερες επιδόσεις την επόμενη όπου έλειψε ελάχιστα και αγωνίστηκε σε 35 συνολικά παιχνίδια.