Αρης: Διακοπή για ανασυγκρότηση, επιστροφές και… ντέρμπι
i

©intime

Αρης: Διακοπή για ανασυγκρότηση, επιστροφές και… ντέρμπι

Αλέξης Σαββόπουλος 14:22 - 13.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:00 - 14.08.2024

Βάλσαμο και πάλι η νέα διακοπή για το γκρουπ του Άκη Μάντζιου που περιμένει να γεμίσει η φαρέτρα του ώστε να πάει πιο έτοιμος στα ντέρμπι που ακολουθούν.

Οι κιτρινόμαυροι έπαιζαν με την πλάτη στον τοίχο στον Βόλο. Μπορεί και πάλι να μην έθελξαν με την απόδοσή τους, όμως η δουλειά έγινε επαγγελματικά. Επικράτησαν με 2-0 και πλέον πηγαίνουν με ηρεμία στη νέα διακοπή του πρωταθλήματος για δυο εβδομάδες. Διάστημα το οποίο σε πρώτη φάση θα λειτουργήσει ευεργετικά στην επιστροφή των τραυματιών. Ο Άκης Μάντζιος είδε με ικανοποίηση Ζαν Ζουλ Εμβοντό και Σαβέριο να μπαίνουν στην αποστολή. Ο πρώτος αγωνίστηκε κιόλας για λίγο. Αμφότεροι θα έχουν δυο ακόμη εβδομάδες προπονήσεων στα πόδια τους και άρα μεγαλύτερο ποσοστό ετοιμότητας. 

Από τους υπόλοιπους τραυματίες, θεωρείται βέβαιο ότι θα επιστρέψει ο Οντουμπάτζο, ο Φεράρι που αγωνίστηκε με ένεση θα είναι 100% έτοιμος, ενώ πιθανότητες έχει και ο Ρουπ, αν όχι για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, σίγουρα για τα ματς με την ΑΕΚ. Τρέξιμο ξεκίνησε και ο Ματαρίτα ο οποίος πάνω-κάτω θα είναι έτοιμος στα τέλη του μήνα. Επίσης στα συν είναι ο Φαμπιάνο που εξέτισε την τιμωρία του και θα επανέλθει στα πλάνα του προπονητή του και φυσικά στο πλευρό του Μπράμπετς. Στο διάστημα της διακοπής ο Άκης Μάντζιος δεν θα έχει στη διάθεσή του τρεις παίκτες. Κι αυτοί είναι οι διεθνείς. Συγκεκριμένα θα απουσιάσουν οι Γιάκουμπ Μπράμπετς, Άλβαρο Σαμόρα και Μιχάλης Παναγίδης οι οποίοι έχουν κληθεί στα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα της χώρας τους.

Για τον προπονητή του Άρη, που τον τελευταίο μήνα, ταλαιπωρήθηκε αφάνταστα από τους τραυματισμούς και τις… εσωτερικές αλχημείες, είναι εξόχως σημαντικό να δει τη φαρέτρα του να γεμίζει, αφού μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος ακολουθεί μια τριάδα πολύ σημαντικών αγώνων κόντρα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ (πρωτάθλημα και κύπελλο). Σε αυτά τα παιχνίδια θα χρειαστεί περισσότερες λύσεις, αφού θα υπάρχει παιχνίδι και μεσοβδόμαδα και σίγουρα μεγαλύτερο ποσοστό ετοιμότητας σε παίκτες που ταλαιπωρήθηκαν από τραυματισμούς.