Ανησυχία στον Άρη: Έγινε αναγκαστική αλλαγή... υποβασταζόμενος ο Μπράμπετς!

Γιακούμπ Μπράμπετς

i

©Intime

Ανησυχία στον Άρη: Έγινε αναγκαστική αλλαγή... υποβασταζόμενος ο Μπράμπετς!

Δημήτρης Χούπης 21:51 - 20.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:46 - 14.08.2024

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται οι άνθρωποι του Άρη, καθώς είδαν τον Γιακούμπ Μπράμπετς να τραυματίζεται στο φιλικό με τον Εθνικό Άχνας και να αποχωρεί υποβασταζόμενος.

Το τελευταίο του φιλικό πριν τις ευρωπαϊκές μάχες με τον νικητή του ζευγαριού Αραράτ - Εγνατία δίνει ο Άρης στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κόντρα στον Εθνικό Άχνας και δεν αποκλείετε να του βγει ξινό, ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

Αυτό γιατί οι Θεσσαλονικείς είδαν τον Γιάκουμπ Μπράμπετς να τραυματίζεται και να γίνεται αναγκαστική αλλαγή. Συγκεκριμένα, στο 16ο λεπτό του αγώνα ο Τσέχος στόπερ πάτησε άσχημα μετά από μια εναέρια διεκδίκηση της μπάλας και στη συνέχεια έμεινε στο έδαφος, πιάνοντας το γόνατο του.

Μετέπειτα, οι Ματαρίτα και Γκρέι έσπευσαν να τον βοηθήσουν και έφυγε υποβασταζόμενος από τον αγωνιστικό χώρο για τα αποδυτήρια. Πάντως, υπάρχει αισιοδοξία στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο, διότι είναι πιθανό να έχει γλιτώσει τα χειρότερα ο Μπράμπετς με τον τρόπο που έπεσε.

Τις επόμενες ώρες θα γνωστοποιηθεί το ακριβές πρόβλημα του παίκτη, που θα υποβληθεί σε μαγνητική για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού που έχει υποστεί. Η πρώτη εκτίμηση κάνει λόγο για κάκωση στο γόνατο, αλλά αύριο θα κριθούν όλα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Άρης σε επτά ημέρες θα δώσει το πρώτο του επίσημο ματς για τη σεζόν 2023-24, καθώς θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Αραράτ - Εγνατία για τον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League.